Κοιμόταν αγκαλιά με την γάτα της, όταν ένιωσε αφόρητους πόνους. Δείτε τι βρήκε ο γιατρός στον κόλπo της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Κοιμόταν αγκαλιά με την γάτα της, όταν ένιωσε αφόρητους πόνους. Δείτε τι βρήκε ο γιατρός στον κόλπo της

Κοιμόταν αγκαλιά με την γάτα της, όταν ένιωσε αφόρητους πόνους. Δείτε τι βρήκε ο γιατρός στον κόλπo της

Share This


Μόλις δείτε τι βρήκε ο γιατρός στον κόλπo της, θα φρικάρετε!

Αν μοιράζεστε το κρεβάτι σας με κάποιο ζώο, το παρακάτω κείμενο μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Η Michelle Barrow, συγγραφέας στο xoJane, είχε μια μπάλα 5 εκατοστών από τρίχες γάτας στον κόλπo της, επειδή μοιραζόταν το κρεβάτι της με τον Cricket και τον Donut.


Πώς; Η θεωρία του γυναικoλόγου της είναι ότι οι τρίχες που υπήρχαν στο κρεβάτι κόλλησαν στο πέoς του συντρόφου της και μεταφέρθηκαν στον κόλπo της. Αντί να βγουν, μπλέχτηκαν με το σπιράλ της.

Η Barrow εξηγεί ότι είχε στομαχόπονο για έναν μήνα περίπου και αποφάσισε να το τσεκάρει, γιατί πίστευε ότι ήταν από το σπιράλ
Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι ο πόνος μπορεί να προερχόταν από κύστες στις ωoθήκες κι έτσι αποφάσισε να την εξετάσει. Σύμφωνα με την Barrow, άρχισε αμέσως να αναρωτιέται τι ήταν αυτό το πράγμα στον κόλπo της.

Πήρε τσιμπιδάκια και ψαλίδια, πιστεύοντας ότι ήταν ίνες από ταμπoν μπλεγμένες στο σπιράλ. Όταν έβγαλε την μπάλα, η Barrow σοκαρίστηκε που είχε το ίδιο χρώμα με τον Donut. Εκείνη την στιγμή φρίκαρε με την ανακάλυψη.

Εξήγησε ότι οι τρίχες βρέθηκαν στα σεντόνια, γιατί δεν στρώνει το κρεβάτι κάθε πρωί κι έτσι οι γάτες πάνε όπου θέλουν. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί πρoφυλακτικό με τον σύντροφο της, έτσι μπορεί κάποιες τρίχες να κόλλησαν στο πέoς του κατά την σeξoυαλική Eπαφή και να μπλέχτηκαν στο σπιράλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages