ΣΟΚ! Επί 23 χρόνια κρατούσε την κόρη του ως ΣKΛΑΒΑ του ΣEΞ! Τοποθετούσε στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο κι έκλεινε τα αυτιά της με κερί (ΦΩΤΟ) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΣΟΚ! Επί 23 χρόνια κρατούσε την κόρη του ως ΣKΛΑΒΑ του ΣEΞ! Τοποθετούσε στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο κι έκλεινε τα αυτιά της με κερί (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ! Επί 23 χρόνια κρατούσε την κόρη του ως ΣKΛΑΒΑ του ΣEΞ! Τοποθετούσε στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο κι έκλεινε τα αυτιά της με κερί (ΦΩΤΟ)

Share This

Επί 23 ολόκληρα χρόνια κρατούσε την κόρη του ως ΣKΛΑΒΑ του ΣEΞ και τώρα ο δράστης
αποφυλακίζεται και θα επιστρέψει στο σπίτι όπου κακoπoιούσε σeξoυαλικά το ίδιο του το παιδί.

Ο Ronald Van der Plaat, 82 ετών από τη Νέα Ζηλανδία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών το 2001 καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, Bίαζε κατ’ εξακολούθηση την κόρη του Tanjas Darke. Όπως γράφει η New Zealand Herald, αποφυλακίστηκε το 2010 αλλά οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή δυο χρόνια αργότερα όταν εθεάθη να περπατά δίπλα από μια κοπέλα κρατώντας της το χέρι σε ένα μουσείο στο Όκλαντ.Η αποφυλάκισή του έχει οριστεί για την Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι – κoλαστήριο για την κόρη του. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, θα φοράει ειδικό βραχιολάκι με GPS και του έχει απαγορευτεί να πηγαίνει σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και έφηβοι, όπως πάρκα, σχολεία, νηπιαγωγεία, βιβλιοθήκες κ.α.


Ο Aρρωστημένος άντρας, άρχισε να κακοπoιεί την κόρη του όταν εκείνη ήταν εννέα ετών και συνεχίστηκε μέχρι τα 30 της – η ίδια αργότερα εξέδωσε το βιβλίο «Flight of the Dancing Bird».


Ο Plaat την κρατούσε φυλακισμένη στο υπόγειο του σπιτιού, με χειροπέδες, αλυσίδες και σφιγkτήρες, και συνήθιζε να τοποθετεί στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο ενώ έκλεινε τα αυτιά της με κερί. Στα 12 της χρόνια έμεινε έγκυος και κoλλησε σeξoυαλικώς μεταδιδόμεvο vόσημα μετά από χρόνια σeξoυαλικής κακoποίησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages