Έκτρoπα Βρετανών τουριστών σε νησί του Ιονίου! Έξαλλοι οι κάτοικοι ζητούν αποζημίωση! (photos & videos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έκτρoπα Βρετανών τουριστών σε νησί του Ιονίου! Έξαλλοι οι κάτοικοι ζητούν αποζημίωση! (photos & videos)

Έκτρoπα Βρετανών τουριστών σε νησί του Ιονίου! Έξαλλοι οι κάτοικοι ζητούν αποζημίωση! (photos & videos)

Share This


Τις ακραίες συμπεριφορές Βρετανών τουριστών ενώ διασκεδάζουν καταγράφει η κάμερα πασίγνωστου βρετανικού καναλιού, προκειμένου να προβληθούν σε ριάλιτι που θα φιλοξενήσει.

Στο καταπράσινο νησί του Ιουνίου, η κάμερα του ΜΤV εδώ και μέρες καταγράφει τα έκτροπα των Βρετανών τουριστών που κάνουν τις διακοπές τους χωρίς περιορισμούς, με τον πολιτιστικό Σύλλογο του Κάβου να διαμαρτύρεται για προσβολή τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού.

Μάλιστα, ζητά τη διακοπή των γυρισμάτων του show Geordie Shore και την καταβολή αποζημίωσης.


«Τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείται στον Κάβο το MTV (τηλεοπτικό κανάλι της Βρετανίας) και μαγνητοσκοπεί πλάνα και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των Βρετανών τουριστών, προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία.

Τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται από το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού περιλαμβάνουν κυρίως, τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών.

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου...», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Παράλληλα καταγγέλλει ότι μέλη του Συλλόγου που προσπάθησαν να δουν πώς γίνονται τα γυρίσματα, έπεσαν θύματα προπηλακισμού. «Εξυβρίσθηκαν και απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα. Στην εξύβριση και τις απειλές συμμετείχε και η εταιρεία που κάλεσε το συγκεκριμένο κανάλι στον Κάβο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.πηγή: Travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages