ΠΑΝΙΚΟΣ σε παραλία της Σύρου !! Κολυμπούσαν όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν... - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΠΑΝΙΚΟΣ σε παραλία της Σύρου !! Κολυμπούσαν όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν...

ΠΑΝΙΚΟΣ σε παραλία της Σύρου !! Κολυμπούσαν όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν...

Share This

ΠΑΝΙΚΟΣ σε παραλία της Σύρου !! Κολυμπούσαν όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν...

Το σκηνικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία Αχλάδι της Σύρου είναι εξωφρενικό, αλλά δυστυχώς όχι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Την ώρα που οι λουόμενοι απολάμβαναν το μπάνιο τους ή το φαγητό τους στο ταβερνάκι της παραλίαςι, ένα μεγάλο όχημα 4X4 που ρυμουλκούσε σκάφος έκανε την εμφάνισή του.

Οι τρεις κύριοι κατέβασαν ανενόχλητοι τo τζιπ τους μέσα στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και τα μικρά παιδιά που απολάμβαναν το μπάνιο τους, για να ρίξουν το σκάφος τους στη θάλασσα. Στη συνέχεια μάλιστα και όντας σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την ακτή έβαλαν μπρος την μηχανή του σκάφους, κάτι που φυσικά  απαγορεύεται.

Το θράσος τους όμως δεν σταμάτησε εδώ... Όταν κάποιοι λουόμενοι, φανερά ενοχλημένοι από την κατάσταση τους έκαναν παρατήρηση, αυτοί ενοχλήθηκαν και αντιμίλησαν. Προς στιγμήν και όταν οι λουόμενοι είπαν πως θα καλέσουν το λιμεναρχείο, μαζεύτηκαν λίγο, ωστόσο την... σκυτάλη πήραν οι γυναίκες τους που βρίσκονταν στην παραλία.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κυρίες είχαν το θράσος να καταγγείλουν αυτούς που έκαναν παρατήρηση για έλλειψη... παιδείας! Τελικά και υπό την απειλή να κληθεί το λιμεναρχείο, το σκάφος και το τζιπ εξαφανίστηκαν από την περιοχή με συνοπτικές διαδικασίες και απέμειναν μόνο οι κυρίες με το... υψηλό επίπεδο παιδείας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages