Μετά το ατύχημα, οι γιατροί της είπαν πως το πρόσωπό της δεν θα είναι πότε ξανά το ίδιο… Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στη συνέχεια! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μετά το ατύχημα, οι γιατροί της είπαν πως το πρόσωπό της δεν θα είναι πότε ξανά το ίδιο… Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στη συνέχεια!

Μετά το ατύχημα, οι γιατροί της είπαν πως το πρόσωπό της δεν θα είναι πότε ξανά το ίδιο… Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στη συνέχεια!

Share This


Είναι πράγματι δύσκολο να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα τραγικό ατύχημα, να υποβληθείς σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο και στη συνέχεια να περιμένεις να παραμείνει η όψη του προσώπου σου ίδια!
Όχι μόνο μπορεί να χάσει κάποιος την αυτοπεποίθησή του, αλλά ένα τέτοιο συμβάν και μία τόσο μεγάλη αλλαγή, έχει τόσο συναισθηματικές όσο και διανοητικές επιπτώσεις.

Όταν λοιπόν ακούσαμε για ένα κοpίτσι που έτυχε να αντιμετωπίσει μια τέτοια τραγωδία και να σταθεί πάλι στα πόδια της, έπρεπε να το μοιραστούμε μαζί σας ως τον ορισμό της γενναιότητας. Όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία, αλλά μας εξέπληξε όταν κέρδισε τον τίτλο Μις Υφήλιος Τζαμάικα το 2015!


Το όνομα της είναι Sharlene Radlein. Η Sharlene υποβλήθηκε σε μια ολική μεταμόρφωση και πέτυχε αυτό που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε, ούτε στα όνειρά μας!

Πριν από επτά χρόνια, καθώς πήγαινε να δει μια ταινία με κάποιους φίλους, η Sharlene χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε 15 ράμματα στο πρόσωπό της.

'Miracle Child'

Το προσωπικό του νοσοκομείου την αποκαλούσε το «Παιδί Θαύμα». Οι γιατροί ανέφεραν ότι δύσκολα κάποιος επιβιώνει από ένα τέτοιο περιστατικό και τελικά ανάρρωσε πολύ γρήγορα από τα τραύματά της!

What a beauty!

Η Sharlene ονειρεύονταν πάντα να γίνει μοντέλο, αλλά ύστερα από το ατύχημα άρχισε να αμφισβητεί αυτό της το όνειρο. Πίστευε ότι κανείς δεν θα ήθελε ένα μοντέλο με σημάδια στο πρόσωπο…

But the 'Destiny' turned!

Αλλά δεν το έβαλε κάτω! Επτά χρόνια αργότερα αποφάσισε να πάρει μέρος στα καλιστεία για να εκπροσωπίσει την Τζαμάικα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

And the Award goes to...

Αντιμετώπισε όλες τις προκλήσεις και τελικά κερδίσε την πρώτη θέση!

Future plans..

Επόμενος στόχος της η Κίνα, όπου θα διαγωνιστεί στα καλλιστεία Μις Υφήλιος.

Perfect example..

Το θάρρος και υπομονή που έδειξε η Sharlene είναι πράγματι ένα τέλειο παράδειγμα για όλους εκείνους που χάνουν την ελπίδα τους για τη ζωή όταν έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages