Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας αστυνομικός που τρέλανε τον πλανήτη με την Kαυτή πόζα του (PHOTOS) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας αστυνομικός που τρέλανε τον πλανήτη με την Kαυτή πόζα του (PHOTOS)

Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας αστυνομικός που τρέλανε τον πλανήτη με την Kαυτή πόζα του (PHOTOS)

Share This

Ρεθυμνιώτης είναι ο αστυνομικός που έχει γίνει το απόλυτο viral στο twitter, από την ώρα που μία τουρίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες του εν ώρα υπηρεσίας.
Ο νεαρός αστυνομικός βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετεί με συναδέλφους του, να τον ρωτούν για τα όσα συνέβησαν και για το πως πήρε την απόφαση να ποζάρει στο φακό της νεαρής. Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει να απαντήσει και στους ανωτέρους του, καθώς κλήθηκε για εξηγήσεις...

Η υπόθεση άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, όταν μία τουρίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες του αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας. Η Μάρτα Γκουλντ έκανε διακοπές στη χώρα μας, όταν είδε το αυτοκίνητο με τον όμορφο αστυνομικό και αποφάσισε να τον βγάλει φωτογραφία. Ο ίδιος στην αρχή δεν κατάλαβε ότι τον φωτογραφίζει, αλλά όταν το αντιλήφθηκε της χαμογέλασε και τη χαιρέτησε. «Αυτός ο Kαυτός αστυνομικός με είδε να τον φωτογραφίζω κρυφά κι έτσι αποφάσισε να μου ποζάρει», έγραψε μαζί με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter.

Το περίεργο είναι πως η φωτογραφία αμέσως συγκέντρωσε πάρα πολλά like και δημοσιεύσεις, με 40 χιλιάδες χρήστες να την αναδημοσιεύουν και άλλους 60 χιλιάδες να δείχνουν πως του αρέσει η δημοσίευσή της. Έτσι, παραδόξως, ο ίδιος έγινε το απόλυτο viral στο Twitter.

ΦΩΤΟ από twitter

ΦΩΤΟ από twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages