Σοκαριστική μαρτυρία της 16χρονης που τη βiαζε ο 45χρονος: "Πηγαίναμε στο Ζεφύρι για ναρκωτικά και μετά σπίτι του για να..." - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σοκαριστική μαρτυρία της 16χρονης που τη βiαζε ο 45χρονος: "Πηγαίναμε στο Ζεφύρι για ναρκωτικά και μετά σπίτι του για να..."

Σοκαριστική μαρτυρία της 16χρονης που τη βiαζε ο 45χρονος: "Πηγαίναμε στο Ζεφύρι για ναρκωτικά και μετά σπίτι του για να..."

Share This

Εφιαλτικές στιγμές στα χεριά ενός 45χρονου υποστηρίζει... ότι έζησε μια κοπέλα 16 ετών.
Το κoρίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι τους τελευταίους 4 μήνες που εργαζόταν στο καφενείο του κατηγορούμενου, ως σερβιτόρα, την πήγαινε στο σπίτι του, της έδινε ναρκωτικά και στη συνέχεια τη βiαζε.

Τι ισχυρίστηκε η ανήλικη
«Με βiαζε σχεδόν κάθε μέρα. Με πήγαινε στο Ζεφύρι και από εκεί αγόραζε ναρκωτικά. Μετά κάναμε μαζί χρήση μέσα στο σπίτι του και με βίαζε.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος
«Με τη θέληση της ερχόταν. Έμενε στο σπίτι μου. Πίστευα ότι ήταν ενήλικη. Φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της»

Η μητέρα του κoριτσιού έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Η 16χρονη ζούσε με τον αδελφό της και τον πατέρα της, ο οποίος έχει ξαναπαντρευτεί.

Τι είπε ο πατέρας της ανήλικης
Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον πατέρα της γιατί δεν αναζήτησε την κόρη του, καθώς συχνά έμενε στο σπίτι του κατηγορούμενου, εκείνος τους απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε γνωρίσει τον 45χρονο ως εργοδότη του παιδιού του, ο οποίος τον είχε καθησυχάσει, λέγοντας του: «Μη φοβάσαι. Θα την προσέχω σαν να είμαι πατέρας της».

Το κoρίτσι έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, ο οποίος και τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages