Είχαν μετατρέψει το δάσος της Στροφυλλιάς σε υπαίθριο πορvείο - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Είχαν μετατρέψει το δάσος της Στροφυλλιάς σε υπαίθριο πορvείο

Είχαν μετατρέψει το δάσος της Στροφυλλιάς σε υπαίθριο πορvείο

Share This


«Πoρvείο η ύπαιθρος» ήταν η επιχείρηση που είχαν στήσει δύο Βούλγαροι με δύο Βουλγάρες στο δάσος της Στροφυλλιάς και πελάτες Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες γης από την ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο ...οίκoς αvοχής δεν λειτουργούσε σε κάποιο σπίτι ή παράγκα, αλλά κάτω από τα πεύκα του δάσους της Στροφιλιάς, όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στη Βάρδα που προέβησαν σε συλλήψεις.


Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας έκαναν χθες νωρίς το βράδυ έφοδο στην περιοχή και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Τα κoρίτσια, τους προαγωγούς και τους πελάτες.
Ντούζινες πρoφυλακτικά και μωρομάντηλα

Το σκηνικό του υπαίθριου πορvείου είχε στηθεί στο δάσος της Στροφυλλιάς. Οι εμπλεκόμενοι, όλοι εργάτες γης. Οι Βούλγαροι «προαγωγοί» και οι Βουλγάρες «εκδιδόμεvες» είναι εργάτες σε φραουλοχώραφα. Το κρεβάτι είχε διαμορφωθεί ανάμεσα σε θάμνους με μια κουβέρτα κατά γης...

Στην είσοδο του «πορvείου» ο ένας Βούλγαρος είχε ανάψει και φωτιά περιμένοντας τους πελάτες που έφερνε με το αυτοκίνητό του ο συνεργάτης του. Τα κoρίτσια στα δωμάτια είχαν μαζί τους ντουζίνες με πρoφυλακτικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και πακέτα με μωρομάντηλα μιας και το «μαγαζί» δεν διέθετε τουαλέτα και μπάνιο.

Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, μόλις είχαν φτάσει στο χώρο τέσσερις πελάτες υπήκοοι Μπαγκλαντές και ετοιμάζονταν να περάσουν καλά, αλλά μάλλον έμειναν με ... τη χαρά στο χέρι. Και αυτό γιατί οι τρεις εξ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν προς απέλαση. Ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στη χώρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι τέσσερις είναι ηλικίας 22,23, 27 και 31 ετών. Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο Βουλγάρες ηλικίας 33 και 41 ετών, καθώς η πορvεία αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ... πταίσμα. Τέλος συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 40 ετών για μαστρoπεία. Στην κατοχή μιας γυναίκας βρέθηκε το ποσό των 1670 ευρώ και του ενός άντρα (Βούλγαρων) το ποσό των 1325 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν...

 Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages