Το iPhone 7 κάνει την ανατροπή: Δεν φαντάζεσαι σε τι χρώμα θα κυκλοφορήσει! (PHOTO) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Το iPhone 7 κάνει την ανατροπή: Δεν φαντάζεσαι σε τι χρώμα θα κυκλοφορήσει! (PHOTO)

Το iPhone 7 κάνει την ανατροπή: Δεν φαντάζεσαι σε τι χρώμα θα κυκλοφορήσει! (PHOTO)

Share This

Αν μέχρι στιγμής είχαμε να διαλέξουμε μεταξύ γκρίζου, λευκού, απαλού ροζ ή χρυσαφί κινητού τηλεφώνου, το iPhone 7 αναμένεται να ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την κινεζική αλυσίδα παραγωγής των συσκευών, το iPhone θα κυκλοφορήσει σε μπλε.Αυτό φαίνεται να δικαιολογείται από δύο παράγοντες:

Πρώτον, το iPhone 6S διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, εκ των οποίων τα δύο (ασημί και διαστημικό γκρι) είναι σε γκρίζες αποχρώσεις, ενώ τα άλλα δύο είναι σε ροζ χρυσαφί και χρυσαφί. Επομένως, αν σε κάποιον δεν αρέσει το γκρι και το χρυσό, δεν έχει πολλές επιλογές.

Δεύτερον, η Apple διαθέτει ήδη προς πώληση ένα μπλε γκάτζετ, το iPod Touch που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Ωστόσο, η απόχρωση που αναμένεται να έχει το iPhone 7 θα είναι λίγο πιο σκούρα από αυτήν. Συγκεκριμένα, θα είναι βαθύ μπλε.Επίσης, υπάρχουν οι φήμες ότι, από τη σκοπιά των λειτουργιών, το iPhone 7 δεν θα διαφέρει πολύ από το iPhone 6S. Κατά συνέπεια, ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά – και την Apple να διατηρήσει αμείωτο των ενδιαφέρον των φανατικών πελατών της.

Σε κάθε περίπτωση, το iPhone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το ερχόμενο φθινόπωρο. Λίγη υπομονή, λοιπόν, και όλες οι απορίες μας θα λυθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages