Κρατηθείτε! Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Στεφανίδου και δεν ήταν ο Ευαγγελάτος – Μόνο εδώ δείτε τη φωτογραφία - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Κρατηθείτε! Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Στεφανίδου και δεν ήταν ο Ευαγγελάτος – Μόνο εδώ δείτε τη φωτογραφία

Κρατηθείτε! Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Στεφανίδου και δεν ήταν ο Ευαγγελάτος – Μόνο εδώ δείτε τη φωτογραφία

Share This


Μπορεί πλέον να ζει τον απόλυτο έρωτα και την ευτυχία στο πλευρο του Νίκου Ευαγγελάτου, όμως η Τάτιάνα Στεφανίδου κρατάει ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό!

Ένα σημείο στη ζωή της, όπου η παρουσιάστρια δεν θέλει ούτε να αναφέρει και σήμερα σας αποκαλύπτει το youweekly.gr. Αλλά ας το πιάσουμε από την αρχή… Η Τατιάνα Στεφανίδου το 1995, πολύ πριν γνωρίσει τον Νίκο Ευαγγελάτο, είχε παντρευτεί με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο.


Ο γάμος τους κράτησε μόνο 7 χρόνια και η σχέση τους τελείωσε άδοξα! Η παρουσιάστρια από τότε όχι απλά δεν θέλει να το αναφέρει, αλλά το έχει διαγράψει και από την μνήμη της. Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια υπάρχουν πολλές φήμες γι’αυτό το διαζύγιο, αλλά καταλαβαίνετε.. δεν μπορούσε να σας πουμε! Ιδού λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου το 1995, στο πλευρό του -τότε- αγαπημένου της...

gamos stef

Ας θυμηθούμε μερικά στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο! Η δε Τατιάνα πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ στο πλευρό του άντρα της ζωής της!

Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages