"Όχι, εγώ δεν πρόκειται να..." - Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχωρεί από το World Party! (VIDEO) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

"Όχι, εγώ δεν πρόκειται να..." - Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχωρεί από το World Party! (VIDEO)

"Όχι, εγώ δεν πρόκειται να..." - Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχωρεί από το World Party! (VIDEO)

Share This


O Γιώργος Μαυρίδης σκοπεύει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και να μην συνεχίσει με το World Party. Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους στο red carpet των Mad VMA μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η εκπομπή δεν είμαι ο αρμόδιος να σου πω άμα τελείωσε. Αρμόδιο είναι το κανάλι, αρμόδιος είναι ο παραγωγός, εγώ είμαι ο παρουσιαστής. Κι εγώ όχι, δεν θα το ξανακάνω», τόνισε.

Όσο για το αν έχει συμβεί κάτι που τον έχει στεναχωρήσει είπε:

«Όχι είναι όλα καταπληκτικά, απλώς θέλω να μείνω με τους δικούς μου ανθρώπους μεγάλωσα, μπαίνω στα 39, μπορώ να ταξιδεύω για τη φάση μου σαν traveller και όχι να το κάνω σαν εκπομπή και να κάνω μια άλλη εκπομπή. Αν είμαστε με τα παιδιά έχει καλώς, ανάλογα με τις ιδέες και τις προτάσεις που έχουμε, από εκεί και πέρα εντάξει εγώ δεν θέλω αν ταξιδέψω τόσο πολύ. Αν ταξιδέψω θα ταξιδέψω λίγο διαφορετικά, όχι έτσι.»

Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages