Μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών βάζει το μαγιό της και εντελώς ακομπλεξάριστη μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών βάζει το μαγιό της και εντελώς ακομπλεξάριστη μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών βάζει το μαγιό της και εντελώς ακομπλεξάριστη μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Share This


«Είναι σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου. Να μην ντρέπεσαι για την εμφάνισή σου», λέει το μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών.

Βγάζει εκατομμύρια και το οφείλει στις πλούσιες καμπύλες του σώματός της. Η Iskra Lawrence έδωσε στο κοινό της αυτό που ήθελε.

Το μοντέλο μεγαλύτερων μεγεθών από τη Βρετανία ταξίδεψε μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 25χρονη καλλονή έβαλε το μαγιό της και εντελώς ακομπλεξάριστη απόλαυσε το μπάνιο της στην παραλία Montauk στη Νέα Υόρκη.


Η Iskra φορούσε ένα γκρι μπικίvι και έδειχνε υπέροχη στην παραλία σύμφωνα με τα δεκάδες σχόλια που απέσπασε από τους 1.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

H όμορφη Lawrence γεμάτη αυτοπεποίθηση για το σώμα της έχει μιλήσει πολλές φορές για τα σχόλια που έχει ακούσει ότι είναι χοντρή: «Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή συγγενείς να μου λένε ότι δεν μπορώ να φοράω μαγιό και άλλα ρούχα γιατί ήμουν χοντρή και τα πόδια φαίνονταν τεράστια και παχιά. Οταν τα άκουγα στεναχωριόμουν και ταραζόμουν» και συνέχισε:

«Τώρα πια δεν ακούω τίποτα. Είναι σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου. Να μην ντρέπεσαι για την εμφάνισή σου. Αν κάτι δεν σου αρέσει να το αλλάξεις, αλλά να το κάνεις για σένα όχι για τους άλλους».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages