Η απάντηση της Νωαίνας για την Aπρεπή συμπεριφορά της στο X-Factor! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η απάντηση της Νωαίνας για την Aπρεπή συμπεριφορά της στο X-Factor!

Η απάντηση της Νωαίνας για την Aπρεπή συμπεριφορά της στο X-Factor!

Share This


Ντόρος έχει γίνει από χθες το βράδυ, όταν η Νωαίνα στα παρασκήνια του show έδειξε τα γυμvά της oπίσθια στην κάμερα…(Δείτε το απόσπασμα εδώ) Μία κίνηση που προκάλεσε τον θυμό των κριτών, αλλά και των τηλεθεατών και έφερε προφανώς ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της από το show…

Η παίκτρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και εξήγησε γιατί έκανε αυτή την ασυνήθιστη πpάξη: «Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου.

Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή «Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου»; Λέω «αφου με προκαλείς να σου δείξω». Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό»!


Η ίδια πιστεύει ότι γι’ αυτό το λόγο ψήφισαν οι κριτές να αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς: «Βεβαίως και έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου από το παιχνίδι. Σαφέστατα! Να σταθούμε σε αυτό και όχι σε όλο το υπόλοιπο, μου φαίνεται λίγο…».

Επίσης η Νωαίνα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όλο αυτό! Ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες… Η ίδια ανέβασε ένα τραγούδι, γράφοντας στην λεζάντα: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και σας αφιερώνω!: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της..»

UntitledΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages