Αυτή η βασίλισσα ομορφιάς διαμαρτυρήθηκε για πόνο στον αυχένα. Αλλά αυτό που διαπίστωσαν οι γιατροί τους άφησε όλους άφωνους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτή η βασίλισσα ομορφιάς διαμαρτυρήθηκε για πόνο στον αυχένα. Αλλά αυτό που διαπίστωσαν οι γιατροί τους άφησε όλους άφωνους

Αυτή η βασίλισσα ομορφιάς διαμαρτυρήθηκε για πόνο στον αυχένα. Αλλά αυτό που διαπίστωσαν οι γιατροί τους άφησε όλους άφωνους

Share This

Όταν οι γιατροί είπαν στην Victoria Graham ότι είχε σύνδρομο Ehlers-Danlos (EDS), μια σπάνια διαταραχή που προσβάλλει τους συνδετικούς ιστούς σε ολόκληρο το σώμα της, ήξερε ότι είχε ένα μακρύ δρόμο μπροστά της.

Πάνω απ “όλα, η Victoria ήταν πληγωμένη στη σκέψη ότι δεν θα είναι σε θέση νασυμμετέχει σε αθλήματα και πάλι. Αλλά δεν άφησε τη διάγνωση της να την σταματήσει για καιρό …
Η Victoria ήταν αθλήτρια αστέρι, και δεν άφησε την ιατρική πρόγνωση της να την σταματήσει από την επίτευξη των στόχων της, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Χρειάστηκαν επισκέψεις σε πολλούς γιατρούς για να καθοριστεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα υγείας της Victoria. Μόλις βρήκαν ότι ήταν EDS, η Victoria και η οικογένειά της ήξεραν ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια των ετών.

1
2
Δεν ήταν πάντα εύκολος ο δρόμο … Στην πραγματικότητα, ήταν πολύ δύσκολο, μερικές φορές.Τα οστά της Victoria εξαρθρώνονταν διαρκώς, έτσι έπρεπε να υποβληθεί σε οκτώ διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποτρέψει τον εγκέφαλό της από την ολίσθηση μέσα στο κρανίο της, και το κρανίο της από τη σύνθλιψη της σπονδυλικής της στήλης.

3

Αυτή η ακτινογραφία δείχνει πόσο επικίνδυνη θεωρούσαν οι γιατροί την κατάσταση της Victoria. 

4

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας της δεν είναι σε θέση νααντιμετωπίσουν το άγχος της κατάστασης, η Victoria ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

5

Αγωνίστηκε σε καλλιστεία για πρώτη φορά … και κέρδισε! Σε συνέντευξή της, ηVictoria είπε ότι αυτό είναι κάτι που πάντα ονειρευόταν. 

6

«Στα πρώτα μου καλλιστεία περιβαλλόμουν από πανέμορφες γυναίκες και εκεί ήμουν κι εγώ με ένα κολάρο για τον αυχένα,» δήλωσε η Victoria. «Είχα μόλις τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις για να σταματήσει το μυαλό μου να πέσει μέσα στο κρανίο μου και τη σπονδυλική στήλη μου να εξαρθρώνεται κάθε φορά που κινούμαι. Φοράω το στέμμα και ζώνη μου, έτσι ώστε να μπορώ να είμαι μια φωνήγια άλλους με σύνδρομο Ehlers-Danlos.

7

Η Victoria λέει ότι ξέρει ότι θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα μια αναπηρική καρέκλα σε κάποιο σημείο της ζωής της, και αν και αυτό είναι απογοητευτικό, είναι επίσης ένα κίνητρο γι “αυτήν να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει άλλους μέσα από τα καλλιστεία πριν αυτή δεν είναι τόσο σωματικά σε θέση να το κάνει. Τι πραγματικά γενναία γυναίκα. Πολλοί άνθρωποι στην κατάσταση της θα είχαν λυγίσει.
8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages