Μαρτυρία Ντοκουμέντο για τη ΦΟΝΙΚΗ σαλμονέλα στη Βοιωτία - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μαρτυρία Ντοκουμέντο για τη ΦΟΝΙΚΗ σαλμονέλα στη Βοιωτία

Μαρτυρία Ντοκουμέντο για τη ΦΟΝΙΚΗ σαλμονέλα στη Βοιωτία

Share This

Πως περιγράφει την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού, που έφαγε με την οικογένειά του στο ίδιο εστιατόριο που έγινε η μοιραία βάπτιση - Δείτε γιατί δηλώνει εξοργισμένος - Τι είπε το LamiaReport η σύζυγος του Λαμιώτη γιατρού που κινδύνεψε να πεθάνει από τη φονική σαλμονέλα.

Την ίδια ώρα που οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν που κρυβόταν το φονικό μικρόβιο της σαλμονέλας, που σκότωσε έναν άνθρωπο και έστειλε 45 άτομα στα νοσοκομεία, ένας πατέρας περιγράφει στο LamiaReport, τις δραματικές στιγμές που έζησε, αφού είχε την ατυχία να φάει Σάββατο και Κυριακή στο ίδιο εστιατόριο που έγινε η βάπτιση.

Πως είναι δυνατόν. αφού γνώριζαν από το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, να λειτουργεί και την επόμενη ημέρα το μαγαζί αναρωτιέται, κάνοντας λόγο για ολιγωρία των αρχών. «Άκουσα μέσα στο φαρμακείο για τη σαλμονέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Έτρεξα στο Κ.Υ. Διστόμου και από εκεί στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, για να καταλήξω μέσα σε ένα πανικό στην Αθήνα με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο να ψήνεται στον πυρετό, με εμέτους και διάρροια ...», λέει ο πατέρας του 8χρονου.

Το παιδί και τις δυο ήμερες, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, έφαγε μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυράκι, μας είπε ο πατέρας.

Ακούστε τι δήλωσε στο LamiaReport.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages