ΞΕΣΠΑΣΕ φίλος της οικογένειας του αδικοχαμένου Τάσου: «Ο πατέρας του δράστη τον… εκπαίδευε, προσπαθούσε να…» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΞΕΣΠΑΣΕ φίλος της οικογένειας του αδικοχαμένου Τάσου: «Ο πατέρας του δράστη τον… εκπαίδευε, προσπαθούσε να…»

ΞΕΣΠΑΣΕ φίλος της οικογένειας του αδικοχαμένου Τάσου: «Ο πατέρας του δράστη τον… εκπαίδευε, προσπαθούσε να…»

Share This

Φίλος της οικογένειας του θύματος περιγράφει στο NewsIt τις αντιδράσεις του ανήλικου δράστη κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 14χρονου ενώ εκφράζει την άποψη ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Την ίδια ώρα, γειτόνισσα περιγράφει το μέγεθος της τραγωδίας με μια φράση: “Όλοι θύματα είναι...” Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του 14χρονου που ομολόγησε πως σκότωσε τον καλύτερο του φίλο, τον "εκπαίδευε" και προσπαθούσε να τον σκληραγωγήσει. "Τον πώρωνε διαρκώς, του μάθαινε πως να είναι άντρας. Είναι κάτι που ήταν φανερό στο χωριό", λένε στο Newsit, άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια του μικρού δράστη.

Ο 14χρονος φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που συμμετείχαν στις έρευνες, να είχε "κρύο αίμα", λίγο μετά τη δολοφονία του καλύτερου του φίλου. Κι αυτό γιατί απαντούσε πολύ ψύχραιμα στις ερωτήσεις των συγχωριανών του σχετικά με την εξαφάνιση του μικρού Τάσου. Ο τρόπος, μάλιστα, που ενήργησε καταδεικνύει πως επρόκειτο για μια πράξη που είχε σκεφτεί εδώ και καιρό.

"Ο ένας έλεγε όχι το δικό μου τρακτέρ ήταν πιο καλό και ο άλλος το ίδιο. Η αστυνομία πήρε καταθέσεις. Τη νύχτα αφού έγινε το φονικό το παιδί καθόταν δίπλα μου και δεν μας έλεγε τίποτα. Το έπαιζε τρελίτσα. Την ώρα που ψάχναμε τον φίλο του από τις 2 η ώρα μέχρι τις 7 που ψάχναμε.

Στη δεύτερη φορά μαρτύρησε και είπε την αλήθεια. Είχε αναισθησία επαγγελματία δολοφόνου", λέει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr, φίλος της οικογένειας του θύματος, που συμμετείχε στις έρευνες μαζί με τους συγχωριανούς του, αφού εξαφανίστηκε ο άτυχος Τάσος, που δολοφονήθηκε από τον καλύτερο του φίλο.

"Του τη φύλαγε γιατί κοροιδευόντουσαν για τα αγροτικά μηχανήματα. Το είχε μελετημένο είχε και κρυμμένο το μαχαίρι. Το θέμα είναι πως τον ξεγέλασε και τι του είπε και τον πήγε σε εκείνο το σημείο. Δεν είναι μόνο αυτό. Ήταν πως έπεσε και κοιμήθηκε", προσθέτει. Αναφορικά με τους γονείς του παιδιού που σκότωσε τον 14χρονο Τάσο, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στο σπίτι τους μαζί με τον παππού τους.

Οι πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν πως ο μικρός, που ομολόγησε εν τέλει το έγκλημα, ανέφερε αρχικά στην αστυνομία πως "χωριστήκαμε με τον Τάσο στα μισά του δρόμου". Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας από κυκλώματα ασφαλείας που υπήρχαν σε ένα κατάστημα δεν έδειξαν πως τα δυο παιδιά πέρασαν από το σημείο που είχε υποδείξει στην πρώτη του κατάθεση ο δράστης. Οι κάμερες από ένα βενζινάδικο ήταν που κατέδειξαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, πως τα παιδιά πήραν διαφορετικό δρόμο από εκείνον που είχε αναφέρει στην πρώτη του κατάθεση ο δράστης, γεγονός που φυσικά κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.

"Η αφορμή ήταν μια διαφωνία για το ποιος έχει καλύτερο τρακτέρ. Παρεξηγήθηκε αυτός που έκανε την πράξη. Όπως ακούσαμε ήταν συνέχεια μαζί. Η οικογένεια του θύματος είναι χάλια. Τους τρέχουν στα νοσοκομεία. Όλοι θύματα είναι. Το μαχαιρι το βρήκε στην αυλή του εκεί που έχουν τα φορτηγά και την ψησταριά τους. Ήταν κουζινομάχαιρο. Εκεί έγινε και το φονικό", λέει χαρακτηριστικά στο Newsit, γειτόνισσα της οικογένειας του θύματος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages