Αποκάλυψη: Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αποκάλυψη: Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της;

Αποκάλυψη: Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της;

Share This

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν οι ειδικοί της Ασφάλειας Αττικής την εξερεύνηση του χώρου όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν έστω και το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να δώσει κατεύθυνση στις έρευνες.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει αποτυπώματα από τους περισσότερους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ώστε να αποκλείσουν όσους έχουν εργασιακή σχέση με το περιβάλλον όπου εκτυλίχθηκε το γκραν γκινιόλ έγκλημα.

Παράλληλα, οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που παρέλαβαν και ερεύνησαν τον φορητό υπολογιστή του θύματος, διαπίστωσαν ότι οι σελίδες του διαδικτύου στις οποίες σέρφαρε η άτυχη γυναίκα ήταν κυρίως ιατρικού περιεχομένου και αφορούσαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η κατάκοιτη μητέρα της (η οποία απεβίωσε). Τον ίδιο υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε και η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, η οποία συνομιλούσε με τους συγγενείς της στην πατρίδα της μέσω Skype. Την ίδια εφαρμογή είχε χρησιμοποιήσει μόλις δύο φορές και η άτυχη 69χρονη, προκειμένου να μιλήσει με τον βαφτισιμιό της ο οποίος σπουδάζει στη Μόσχα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως τελικά η Αγραφιώτου να μην είχε πια την οικονομική επιφάνεια που είχε στο παρελθόν, καθώς, λόγω των προβλημάτων της μητέρας της, είχε ξοδέψει μεγάλο μέρος των καταθέσεών της στους γιατρούς. Γι' αυτό είχε πουλήσει αντί μόλις 50.000 ευρώ ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα, η τιμή του οποίου ήταν διπλάσια.

Πηγή: Εσπρέσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages