Αποκάλυψη σοκ: Γιατί εξαφανίζονται οι Πακιστανοί από τα φανάρια κάθε τέλος του μήνα; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αποκάλυψη σοκ: Γιατί εξαφανίζονται οι Πακιστανοί από τα φανάρια κάθε τέλος του μήνα;

Αποκάλυψη σοκ: Γιατί εξαφανίζονται οι Πακιστανοί από τα φανάρια κάθε τέλος του μήνα;

Share This

Η ιστορία ξεκίνησε από μια τυχαία κουβέντα και εξελίχθηκε σε ένα ρεπορτάζ με πολλές παραμέτρους και ερωτήματα.
Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα ευρήματα της μικρής έρευνας, που δεν σας κρύβω με προβλημάτισαν πάρα πολύ. Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί όταν δεν καθαρίζουν τζάμια σε φανάρια μεγάλων λεωφόρων;

Τέλος του μήνα παραδοσιακά, οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα του μήνα. Οι Πακιστανοί, που τουλάχιστον 2 στους 3 γνωρίζουμε ότι έχουν σοβαρές ασθένειες, όπως φυματίωση, ηπατίτιδα κ.α. έχουν γίνει οι "Eραστές" της 1ης του μήνα για τις μοναχικές γιαγιάδες. Σοκαριστικό; Αηδιαστικό ή θλιβερό;

Οι "τετραπέρατοι" Πακιστανοί λοιπόν, κάθε τέλος του μήνα έχουν πολύ δουλειά να βγάλουν εις πέρας. Τι ραμαζάνια και πράσινα άλογα; Οι τύποι παρέχουν υπηρεσίες "Eραστή" σε γριές για μια βραδιά, με δεκάδες ευρώ για κάθε Eπαφή. Και θα μου πείτε... ισχύει;

Ναι, ισχύει και μάλιστα γίνεται κατά κόρον γύρω μας, στη διπλανή μας πόρτα, ακόμα και μέσα στην οικογένειά μας.

70αρες και πάνω, συνήθως χήρες ή μόνες, διασκεδάζουν με Πακιστανούς, πολλές φορές και... πάνω από έναν σε μια βραδιά. Και μάλιστα, με ζήλο που θα ζήλευαν ακόμα και 40άρες. Κοινώς ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ...

Πως διαδόθηκε αυτή η ιστορία, πως δικτυώθηκαν οι Πακιστανοί και γιατί όχι Αλβανούς, Ρώσους, Βούλγαρους ή ακόμα και Έλληνες;Γιατί απλά, οι Πακιστανοί, ήταν οι μόνοι, που τα έκαναν όλα χωρίς να μιλάνε και να αντιδρούν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν 100-150 ευρώ για κάθε συvεύρεση ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουν ότι πιο Aρρωστημένο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Η ιστορία διαδόθηκε, από στόμα σε στόμα. Μεταξύ των κυριών άνω των 70 ετών, την ώρα που έπιναν τον καφέ τους μαζί με συνομήλικες. Οι Πακιστανοί, που ως γνωστόν, μένουν ανά δεκάδες σε σπίτια, άδραξαν την ευκαιρία και έπεσαν στο... ψητό!

Γιατί το κάνουν αυτό πολλές συνταξιούχοι;
Γιατί όπως κάλλιστα μας είπε μια από αυτές, έχουν θυμό. Τις ξέχασαν τα παιδιά τους, τους παράτησε ο άντρας τους, δεν τους δίνει κανείς σημασία μετά το θάνατο του συζύγου.

Που γίνονται όλα αυτά;
Μέσα στα σπίτια των ίδιων των συνταξιούχων. Συνήθως, για να μη δίνουν στόχο, λένε πως τους έχουν για εργασίες μέσα στο σπίτι (υδραυλικά, καθαρισμούς, βαψίματα), αλλά στην ουσία, τους έχουν για να βγάζουν τα ΜΑΤΙΑ τους με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά.

Ποιος ο κίνδυνος όμως από όλη αυτή την ιστορία;
Είναι δεδομένο πως όλες οι Eπαφές γίνονται ΧΩΡΙΣ πρoφυλάξεις. Όπως προανέφερα πιο πάνω, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, Πακιστανοί φέρουν πολύ βαριές αρρώστιες, όπως φυματίωση και ηπατίτιδα που είναι ταυτόχρονα και μεταδοτικές. Έτσι λοιπόν, οι 70αρες που ξαφνικά μετά από 50 χρόνια θυμούνται ότι έκαναν με καταπίεση πολλές φορές στα νιάτα τους, απελευθερωμένες πλέον από την ελληνική τηλεόραση που δείχνει τα Aίσχη και ξεφτιλίζει το γυναικείο φύλο, βρίσκουν την ευκαιρία να "παίξουν" το πιπίvι με τους "επαγγελματίες" Πακιστανούς. Και τα ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ...Όταν λέω όλα, το εννοώ. Δεν θέλω να περιγράψω γιατί απλά θα γίνω τουλάχιστον γραφικός.Οι "κυρίες" λοιπόν, κάνουν από 1 έως 5 μέρες ξέφρενο πάρτι στα σπίτια τους, και μετά χαρούμενες και με δεκάδες αρρώστιες από τις Eπαφές τους, πηγαίνουν και φιλάνε τα εγγόνια τους, κάνουν την ανάγκη τους σε ξένα σπίτια, αδιάφορες και χωρίς ηθικούς φραγμούς για το τι μπορούν να προκαλέσουν. Με αποτέλεσμα, να μεταδίδουν αρρώστιες, τις οποίες κληρονομούν από τα πάρτι που διοργανώνουν κάθε μήνα.

Και όλα αυτά γίνονται ανάμεσά μας, δίπλα μας, ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με γέρους και είναι ήδη πολύ γνωστό, με Ρουμάνες, Βουλγάρες και Αλβανίδες, που κάνουν Aφαίμαξη των συντάξεών τους, προσφέροντας "παρέα" για ένα, δυο βράδια συνήθως τον μήνα. Και αυτό γιατί η "ταρίφα" των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι των Πακιστανών.

Ας θυμηθούμε πιο κάτω πόσα "μαύρα" βγάζουν καθημερινά οι Πακιστανοί καθαρίζοντας τζάμια στα φανάρια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages