Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες και…δεν θα πιστεύετε τι της έκαναν… - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες και…δεν θα πιστεύετε τι της έκαναν…

Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες και…δεν θα πιστεύετε τι της έκαναν…

Share This

Μια απίστευτη ιστορία έχει να εξιστορήσει η Τζοάνα από το Ελ Σαλβαδόρ, που βρέθηκε να κρατείται σε ανδρικές φυλακές παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ, ενώ όταν μετά από επτά μήνες κράτηση στην Αμερική αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της, αντιμετώπισε την κατ’ εξακολούθηση σeξoυαλική κακoποίηση, ακόμη και από τις αστυνομικές αρχές.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Τζοάνα είναι γυναίκα, είναι και τραvσέξουαλ. Και αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό πρόβλημα στη συναλλαγή της με τις αρχές, είτε αυτές είναι στη χώρα της, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γυναίκα από τη Λατινική Αμερική, αποφάσισε να κάνει το γενναίο βήμα και να περάσει τα σύνορα, σε μια γη όπου άνθρωποι σαν και εκείνοι τυγχάνουν πιο ανθρώπινης μεταχείρισης.

Τουλάχιστον, έτσι είχε ακούσει. Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Οι αρχές τη συλλαμβάνουν και προσποιούμενοι πως δεν γνωρίζουν αν πρέπει να την μεταχειριστούν ως άνδρα ή ως γυναίκα, την κρατούν στις ανδρικές φυλακές, όπου και υπέστη σε βάναυσο ξυλοδαρμό από τον συγκρατούμενό της στο ίδιο κελί. Οι υπεύθυνοι των φυλακών της ανακοινώνουν πως ο μόνος τρόπος να είναι ασφαλής, είναι να την απομονώσουν σε ένα κελί 2×2, όπου έμεινε χωρίς καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο για επτά ολόκληρους μήνες.


Η Τζοάνα αποφάσισε λοιπόν, πως προκειμένου να κρατείται κάτω από τέτοιες συνθήκες, προτιμά να επιστρέψει σπίτι της, στην πατρίδα της. Όμως η περιπέτειά της, δεν θα τελείωνε εκεί. Απελάθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ από τις αμερικανικές αρχές και μόλις πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο, μια ομάδα τεσσάρων ανδρών την κυνήγησε και την κακοπoίησε σeξουαλικά. Βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε με τη βοήθεια μιας γυναίκας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, ο αξιωματικός υπηρεσίας την Bίασε και της σύστησε να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορεί από την περιοχή γιατί εκεί δεν υπερασπίζονται ανθρώπους σαν και εκείνη.

 Δες στο βίντεο που ακολουθεί την ίδια να εξιστορεί την περιπέτειά της μετά την επιστροφή της από τις φυλακές κράτησής της στην Αμερική.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages