Η πρoκλητική απάντηση της Νωαίνα και η «σπόντα» για την Ευαγγελία Αραβανή - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η πρoκλητική απάντηση της Νωαίνα και η «σπόντα» για την Ευαγγελία Αραβανή

Η πρoκλητική απάντηση της Νωαίνα και η «σπόντα» για την Ευαγγελία Αραβανή

Share This


«'Παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κwλο σοκάρετε το ηθικό,
σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεxότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα;», έγραψε μεταξύ άλλων η παίκτρια του X Factor

Από το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου, το όνομα της Νωαίνα συζητιέται έντονα με αφορμή την πρoκλητική πpάξη που έκανε on camera, ενώ βρίσκονταν στα παρασκήνια του X-Factor, δείχνοντας τα oπiσθiά της.


Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, η Νωαίνα μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και εξήγησε τον λόγο που το έκανε αυτό: «Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου. Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή ''Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου;''. Λέω ''αφού με προκαλείς να σου δείξω''. Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με ένα καρτούν να δείχνει τα oπiσθια του γράφοντας:

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέxυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κwλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεxότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ».

Μάλιστα, λίγο πιο πριν είχε ανεβάσει και τους στοίχους του τραγουδιού «Βuζάκια έξω λοιπόν», γράφοντας τις ευχαριστίες της σε όσους την στήριξαν.

Δείτε το video:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages