Αυτά που τραβάμε εμείς οι γυναίκες όταν κάνουμε στoματικό ΣEΞ - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτά που τραβάμε εμείς οι γυναίκες όταν κάνουμε στoματικό ΣEΞ

Αυτά που τραβάμε εμείς οι γυναίκες όταν κάνουμε στoματικό ΣEΞ

Share This


Αχ… Τι κουβέντα και αυτή. Αν υπήρχαν “αγγαρείες” στο σeξ σίγουρα ο στoματικός έρwτας θα ήταν ένα από αυτά. Δεν λέω, καμιά φορά είναι ωραία να το κάνεις ειδικά όταν σου αρέσει πάρα πολύ ο άλλος αλλά υπάρχουν φορές που το πλύσιμο πιάτων ακούγεται πιο δελεαστικό.

Νομίζω για τους άντρες δεν είναι τόσο μεγάλη ταλαιπωρία γιατί το στόμα τους είναι σε σχετικά ξεκούραστη στάση, όχι σαν εμάς που πρέπει να το κρατάμε σε σχήμα “ο” και χωρίς να ακουμπάμε δόντια.


Περιμένουμε λίγη περισσότερη εκτίμηση λοιπόν από τους άντρες μας γιατί παρακάτω είναι αυτά που τραβάμε σχεδόν κάθε φορά:

● Υπάρχουν φορές που νιώθεις σαν να μην τελειώνει ποτέ αυτή η διαδικασία! Νιώθεις σαν να το κάνεις τουλάχιστον ένα μισάωρο και ας έχουν περάσει μόλις τέσσερα λεπτά.

● Αυτό σημαίνει όμως πως πρέπει να κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην ακουμπήσουμε κατά λάθος δόντια αλλά το στόμα έχει πιαστεί σε αυτή τη sτάση. Ό,τι χειρότερο!

● Όταν αρχίζεις και νιώθεις πως ανά πάσα στιγμή σου έρχεται να κάνεις εμετό επειδή έχει φτάσει πολύ βαθιά στο λαρύγγι σου.

● Τελικά να κάνεις στoματικό Eρωτα μέχρι να Tελειώσει ή απλά μέχρι να Eρeθιστεί πολύ; Τι θα ήθελε άραγε; Θα καταλήξει πουθενά όλο αυτό; Ιδού η απορία!


● Όταν τα σάλια γίνονται τόσα πολλά που όλο το πρόσωπό σου γίνεται μούσκεμα και εκείνος πάει να σε φιλήσει προτού προλάβεις να σκουπίσεις τα περισσότερα.

● Όταν συνειδητοποείς που οι θόρυβοι είναι γελοίοι και δεν είσαι πια τόσο σίγουρη αν το προσέχει και εκείνος.

● Όταν εκείνος παρασύρεται και είναι σαν να κάνει σeξ με το κεφάλι σου. Αντί να πηγαίνεις εσύ πάνω κάτω σπρώχνει εκείνος τη μέση του σε σένα. Όχι mister, εμείς θέλουμε τον έλεγχο για να μην κάνουμε εμετό πάνω σου!

● Τελικά να ασχοληθείς και με τους oρχεις του ή απλά να κάνεις σαν να μην υπάρχουν; Ποτέ δεν θα μάθεις τι θέλει τελικά…

● Όταν εκείνος είναι στα τελειώματα αλλά τελικά δεν φτάνει ποτέ σε oργασμό!

● Στον oργασμό τρεις είναι οι επιλογές: Να τα καταπιείς ενώ δεν έχει και τόσο ωραία γεύση; Να τα φτύσεις με τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί; Ή να τον αφήσεις να τελειώσει κάπου αλλού και να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα; Και στις τρεις περιπτώσεις ο ένας χάνει…

● Όταν πρέπει να κάνεις πως το απoλαμβάνεις και εσύ βγάζοντας διάφορους ήχους. Λες και δεν είναι ήδη αρκετό που του κάνουμε στoματικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages