Σοκ στο Πολύκαστρο από το χαμό 15χρονου - Τον «χτύπησε» το ρεύμα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σοκ στο Πολύκαστρο από το χαμό 15χρονου - Τον «χτύπησε» το ρεύμα

Σοκ στο Πολύκαστρο από το χαμό 15χρονου - Τον «χτύπησε» το ρεύμα

Share This

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο μετά από το θάνατο ενός 15χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 15χρονος από την Αξιούπολη, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, βρισκόταν σε σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ στον κλειστό σταθμό του Πολυκάστρου, μαζί με ένα φίλο του και δυο κοπέλες. Στις γραμμές ήταν ακινητοποιημένη μία αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο 15χρονος ανέβηκε πάνω σε ένα βαγόνι, αλλά το παράτολμο παιχνίδι είχε οδυνηρή κατάληξη. Ο νεαρός χτυπήθηκε από το ρεύμα, από τα καλώδια υψηλής τάσης του σιδηροδρομικού δικτύου, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να πεθάνει ακαριαία, λόγω της υψηλής τάσης (25.000 volt) και έντασης του ρεύματος της γραμμής του ΟΣΕ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνεργείο του ΟΣΕ. Ο 15χρονος κείτονταν νεκρός για περίπου 2 ώρες πάνω στο βαγόνι, καθώς ήταν επικίνδυνο ακόμα και να μετακινηθεί, όσο ήταν ανοιχτό το ρεύμα στην περιοχή. Μετά τη διακοπή του ρεύματος και τη γείωση της γραμμής μπόρεσαν να κατεβάσουν το άψυχο σώμα του νέου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages