Αυτός είναι ο λόγος που ο 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτός είναι ο λόγος που ο 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του

Αυτός είναι ο λόγος που ο 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του

Share This

Ομολόγησε και ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές τελικά πως ο 14χρονος φίλος του με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο στο οποίο διασκέδαζαν είναι τελικά ο δολοφόνος του 14χρονου Τάσου από την Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε ομολογία του ανήλικου δράστη και παράλληλα μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον φίλο του, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, επειδή το τελευταίο διάστημα το θύμα τον έβριζε συνεχώς.

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Εν τω μεταξύ τα στοιχεία από την νεκροψία και νεκροτομή και κυρίως η κατάθεση του φερόμενου ως δράστη έστρεψαν τις έρευνες σχεδόν από την πρώτη στιγμή στον φίλο του θύματος που ήταν και το άτομο που τον είδε τελευταίο. Μενει να διασταυρωθουν κάποια ακόμα στοιχεία ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής ενηλίκων στην υπόθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages