Ο 14χρονος φίλος του μαχαίρωσε τον άτυχο Τασο - Σοκαριστηκές εξελίξεις [photo+video] - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ο 14χρονος φίλος του μαχαίρωσε τον άτυχο Τασο - Σοκαριστηκές εξελίξεις [photo+video]

Ο 14χρονος φίλος του μαχαίρωσε τον άτυχο Τασο - Σοκαριστηκές εξελίξεις [photo+video]

Share This

Ο 14χρονος φίλος του με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο που διασκέδαζαν είναι τελικά ο δολοφόνος του 14χρονου Τάσου από την Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία με τον 14χρονο και να φτάσουν στο αποτέλεσμα πως αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του φίλου του

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

Ο νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί χθες το βράδυ βγήκε με την παρέα του για να παρακολουθήσει κάποιες εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή.

Γύρω στις 23:45 αποχαιρέτισε το φίλο του και ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι του.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη με αποτέλεσμα οι γονείς του να ανησυχήσουν και να πάνε στην αστυνομία. Όλη νύχτα, αστυνομικοί και κάτοικοι χτένιζαν την περιοχή για να βρουν τον 14χρονο.Τελικά σήμερα το πρωί γύρω στις 10:30 ένας γείτονας της οικογένειας βρήκε το παιδί σφαγμένο και παρατημένο σε ένα χωράφι κοντά στο γυμναστήριο του χωριού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 14χρονος φέρει δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, στο λαιμό και στον αυχένα όπως επίσης και ίχνη πάλης, που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε στον ή στους δολοφόνους του.

Δίπλα στο παιδί βρέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο που ήταν απενεργοποιημένο, καθώς και τα χρήματα που είχε πάνω του.

Η αστυνομία ερευνησε όλα τα ενδεχόμενα και είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους αδίστακτους δολοφόνους που δεν δίστασαν να αφαιρέσουν τη ζωή από ένα 14χρονο παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages