Μάρω Λύτρα: Η αποκάλυψη 12 χρόνια μετά το Fame Story που προκάλεσε σάλο - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μάρω Λύτρα: Η αποκάλυψη 12 χρόνια μετά το Fame Story που προκάλεσε σάλο

Μάρω Λύτρα: Η αποκάλυψη 12 χρόνια μετά το Fame Story που προκάλεσε σάλο

Share This

Η Μάρω Λύτρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μαζί με την τραγουδίστρια, είχαν συνομιλία μέσω Skype και η Μάρω Λύτρα μίλησε για την περίοδο που ήταν στο Fame Story, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Καναδά. Μάλιστα όπως ανέφερε, στο ριάλιτι τραγουδιού άλλα γινόντουσαν μέσα στο παιχνίδι και άλλα έδειχναν προς τα έξω!

«Ήμουν χαζή τότε, αφελής, πολύ αφελής και πολύ... Καναδέζα. Εδώ, στο εξωτερικό είμαστε λιγότερο πονηροί. Συνάντησα, όμως, και πολύ καλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Μπαίνοντας στο Fame Story δεν ήξερα τι ακριβώς είναι το παιχνίδι αυτό. Άλλα δείχνανε προς τα έξω, άλλα γινόντουσαν μέσα. Αυτό εννοώ, αυτό το “παιχνίδι”, που δεν τον ήξερα πολύ καλά. Αν ήξερα το “παιχνίδι” καλύτερα, ίσως να έκανα διαφορετικά πράγματα απ’ όσα έκανα. Αν έμπαινα σήμερα στο Fame Story απλά θα τραγουδούσα. Δεν θα άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Μου έκανε καλό γιατί με γνώρισε ο κόσμος, αλλά μου έκανε και κακό. Συζητούσαν γι’ αυτό πιο πολύ παρά για τα τραγούδια μου. Δεν ήταν και ότι καλύτερο».

Για τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα: «Είχαν αρχίσει να πέφτουν οι δουλειές, δεν είχα συμβόλαιο με την Heaven, ψαχνόμουν πολύ, τα πράγματα δεν ήταν σταθερά, μου έλειπαν οι δικοί μου κι ένιωσα ότι έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να πάω παραπάνω και δεν ήθελα να... πεινάσω. Θεώρησα ότι έφτασα στο τέρμα. Μου λείπει λίγο αυτή η δημοσιότητα, αλλά ήταν κι ένα από τα πράγματα που με έκανε να γυρίσω πίσω. Δεν ήθελα να είμαι άλλο διάσημη, ήθελα να είμαι ανώνυμη. Ήρθα εδώ, δεν με αναγνώριζε κανείς στο λεωφορείο, δεν μου μιλούσε κανείς, δεν με έβγαζε κανείς φωτογραφία, ένιωσα τόσο καλά. Είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή να είμαι ανώνυμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages