Βίντεο: Δείτε τον πιο απίστευτο καβγά μεταξύ οδηγών μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Βίντεο: Δείτε τον πιο απίστευτο καβγά μεταξύ οδηγών μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου

Βίντεο: Δείτε τον πιο απίστευτο καβγά μεταξύ οδηγών μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου

Share This

Ένας οδηγός αυτοκινήτου ρίχνει σκόπιμα στο έδαφος έναν μοτοσικλετιστή χωρίς όμως να περιμένει την τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα.

Οι σκηνές με καβγάδες μεταξύ οδηγών είναι ένα φαινόμενο ταυτόσημο πλέον με την καθημερινότητα όλου του πλανήτη, στο οποίο όλοι λίγο πολύ έχουμε συμμετάσχει στον ένα ή στον άλλο βαθμό. Όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς η εξέλιξή του θα μπορούσε να είναι κομμάτι μιας ταινίας με χρήση μάλιστα ειδικών εφέ.

Στην εικόνα που καταγράφει κάμερα σε φορτηγό βλέπουμε έναν αμερικάνικο αυτοκινητόδρομο, στον οποίο κινούνται αυτοκίνητα και κάποιες μοτοσικλέτες τύπου τσόπερ. Το φαινόμενο οι μοτοσικλέτες να κινούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα φαίνεται ότι δεν είναι σύνηθες σ' εκείνα τα μέρη (σε αντίθεση με την ελληνική πραγματικότητα...) και έτσι κάποια στιγμή, ο οδηγός ενός pick-up, αντιδρώντας στην παραίνεση του μοτοσικλετιστή να του κάνει χώρο, προτιμά να στρίψει το τιμόνι κατά πάνω του και να τον ρίξει στο έδαφος!

Όμως η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ο μοτοσικλετιστής λες και είναι κάποιος εκπαιδευμένος ηθοποιός επικίνδυνων σκηνών του Χόλιγουντ, σηκώνεται αμέσως επάνω και παίρνει στο κυνήγι το αυτοκίνητο. Το οποίο μάλιστα καταφέρνει να φθάσει και να ανέβει στην καρότσα του, απ' όπου αρχίζει να χτυπά τον οδηγό. Πραγματικά απίστευτη εξέλιξη και -κυρίως- ιδιαιτέρως διδακτική για όσους μπλέκουν σε καβγάδες του δρόμου χωρίς να γνωρίζουν με ποιόν έχουν να κάνουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages