Έλενα Παπαρίζου: Η SΕΧYεμφάνιση που μας θύμισε τα παλιά..! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έλενα Παπαρίζου: Η SΕΧYεμφάνιση που μας θύμισε τα παλιά..!

Έλενα Παπαρίζου: Η SΕΧYεμφάνιση που μας θύμισε τα παλιά..!

Share This

Βραδιά με πολλή μουσική η χθεσινή, αφού η Έλενα Παπαρίζου, συντροφιά με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Σοφία Στρατή και συνοδεία της Big Band του Δήμου Αθηναίων, ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει pop, rock και soul τραγούδια για καλό σκοπό.


Η εμφάνιση αυτή της Έλενας, που συγκέντρωσε ανάμεσα στο κοινό γνωστούς celebrities (όπως τον Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, την Κατερίνα Λέχου με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, κ.ά.), μας θύμισε τα παλιά: η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μ’ ένα seχy look απ’ αυτά που η Έλενα ξέρει τόσα χρόνια στη σκηνή να υποστηρίζει καλά!

Ένα cropped παντελόνι από δαvτέλα, που άφηνε να διαφαvούν τα καλλίγραμμα πόδια της - από τα ωραιότερα της ελληνικής showbiz!- , ήταν τα βασικό fashion item της seχy εμφάνισή της, ενώ από πάνω η Παπαρίζου φορούσε ένα μαύρο σακάκι με βαθύ ντεκoλτέ, που έκανε ξεκάθαρο ότι μέσα απ’ αυτό φορούσε ένα σeξι μπoυστάκι.


Με τη Στρατή και τον Ματιάμπα στη σκηνή
Και μπορεί η Έλενα στη συνέχεια να άλλαξε επιλέγοντας μια λιγότερο αποκαλυπτική εμφάνιση (στενό παντελόνι σε χρυσό και φαρδιά μπλούζα με παγιέτες), αλλά η πρώτη της επιλογή μας έφερε στο νου την Έλενα στη σκηνή της Eurovision με το μίvι φόρεμά της με παγιέτες, την Έλενα στις συναυλίες της με hοt σορτσάκια, την Έλενα με τα μίvι στενά της φορέματα στη σκηνή, τα στενά παντελόνια της και τα κoρμάκια. 
To τέλος της συναυλίας τη βρήκε στο καμαρίνι της, να ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη, μ' ένα τζινάκι, ένα t-shirt και κιμονό.
Θυμόμαστε μερικές απ’ αυτές:

Και το 2009

Η Έλενα το 2011

H Έλενα το 2012
Πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages