Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της

Share This

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 37χρονη θεία, που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να παίρνει άσεμνες στάσεις και να μιλά με τρόπο που παραπέμπει σε πορνό, τραβώντας τη παράλληλα σε βίντεο, με το κινητό της.

Η γυναίκα χθες με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα καi Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα και αρχικά αποφασίστηκε η μεταοφορα της στις φυλακές Θηβών, ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι΄αυτό πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη φέρεται να είπε ότι δεν θα το ξανακάνει, ενώ ΔΕΝ θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό.

To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει.Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θείας ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν ειχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις τις.Υποστήριξς ότι η γυναίκα δεν είχε πλήρη συνείδηση.

thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages