Σπάραξαν καρδιές για την 22χρονη Ρία που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της! Τραγική φιγούρα ο νεαρός... - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σπάραξαν καρδιές για την 22χρονη Ρία που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της! Τραγική φιγούρα ο νεαρός...

Σπάραξαν καρδιές για την 22χρονη Ρία που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της! Τραγική φιγούρα ο νεαρός...

Share This


Θρήνος σε όλη την Αλεξανδρούπολη για τον ξαφνικό χαμό της όμορφης Ρίας.
Στην 22χρονη κοπέλα που θυσιάστηκε για να σώσει τον σύντροφό της από ηλεκτροπληξία, είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη. Τραγική φιγούρα ο Βούλγαρος σύντροφός της Bozhidar Gugushev (χορευτής στο επάγγελμα), τα λόγια του οποίου λυγίζουν και τον πιο σκληρό.


Δείτε τι είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες στο Facebook:

«Ήρθε στη Σόφια για να περάσουμε μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Με τη Ρία, συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου και ήμουν φοιτητής, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπώ»

«Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά, άρχισα να ουρλιάζω! Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους ενώ είχα μείνει αναίσθητος, όταν ξύπνησα, δε μπορούσα ν' αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθoς μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages