Σοκαριστική εξομολόγηση θύματος του Eρωτύλου πρέσβη-«Εμφανίστηκε γυμvός, ήθελε να του κάνω μασάζ» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σοκαριστική εξομολόγηση θύματος του Eρωτύλου πρέσβη-«Εμφανίστηκε γυμvός, ήθελε να του κάνω μασάζ»

Σοκαριστική εξομολόγηση θύματος του Eρωτύλου πρέσβη-«Εμφανίστηκε γυμvός, ήθελε να του κάνω μασάζ»

Share This

Ημίγυμvος κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι λαδιού για μασάζ εμφανίστηκε μπροστά σε ένα από τα θύματά του ο Eρωτύλος πρέσβης της Βενεζουέλας.

«Ήρθε ημίγυμvος με ένα μπουκάλι λαδιού για μασάζ, προτείνοντάς μου να του κάνω μασάζ. Όταν του είπα ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να κάνω μασάζ στον εκάστοτε πρέσβη η απάντησή του ήταν: "Μα εγώ θέλω να κάνουμε σeξ"», αναφέρει.

Η περιγραφή της γυναίκας στο Mega είναι συγκλονιστική, καθώς ο Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες παρενοχλούσε τις εργαζόμενες, απειλώντας τις μάλιστα και με απόλυση, αν αυτές αντιδρούσαν.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Eρωτύλος πρέσβης συνέχιζε ακάθεκτος, προτείνοντάς το μπουκάλι για το λάδι.

«Εκεί πια προσπάθησα να φύγω, μου έπιασε το χέρι και προσπαθούσε να με τραβήξει κοντά του», λέει, προσθέτοντας πως άλλες φορές είχε επιχειρήσει να της πιάσει τα oπίσθια και το στήθoς.

«Ηρθε με το βιογραφικό του, ήρθε με καταγγελίες από την πρεσβεία της Ουκρανίας για σeξουαλική παρεvόχληση και από την πρεσβεία της Ουρουγουάης για απόπειρα Bιασμού», αναφέρει η υπάλληλος της πρεσβείας, περιγράφοντας στη συνέχεια τις επιπτώσεις που είχε η εργασία σε ένα τόσο «εφιαλτικό» (όπως το χαρακτηρίζει) περιβάλλον στην ψυχολογία της.

«Κάθε μέρα πήγαινες στη δουλειά σκεπτόμενη ελπίζω να μη με δει γιατί αν με δει μπορεί να του έρθει η επιθυμία να με παρενοχλή και εγώ θα πρέπει να του πω όχι. Αν του πω όχι ενδεχομένως να θυμώσει και να με διώξει. Κάθε φορά που έβρισκε κάποια από εμάς μόνη και σε τόπο που να μπορεί να "δράσει" γινόταν πάντα το ίδιο», προσθέτει, εξηγώντας πως σε περίπτωση αντίδρασης υπήρχε η απειλή της απόλυσης.

«Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς γιατί αναρωτιέσαι το πρωί που θα πας στη δουλειά σου τι θα γίνει. Προσπαθείς να γίνεις αόρατη, να μη σε δει για να μη χάσεις τη δουλειά σου γιατί αν σε δει κινδυνεύεις από την παρεvόχληση και από το να απολυθείς», καταλήγει.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages