ΣΟΚ: Νεκρή η Δέσποινα Κοσμά που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΣΟΚ: Νεκρή η Δέσποινα Κοσμά που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους

ΣΟΚ: Νεκρή η Δέσποινα Κοσμά που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους

Share This


Η Δέσποινα, φοιτήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών έδωσε τη μάχη της με τον καρκίνο για έξι ολόκληρα χρόνια αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Κατέθεσε τα όπλα σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, αλλά και η μικρότερη αδερφή της, η οποία τη Δευτέρα δίνει πανελλήνιες.


«Ένα κρίνο έγινε και η Δεσποινούλα μας, μέλος της εθελοντικής ομάδας «χέρι χέρι»……. Έφυγε δεν άντεξε άλλο …..6 χρόνια έδινε καθημερινά τον αγώνα της και σήμερα έφυγε για την ουράνια πατρίδα, αφήνοντας πίσω ένα μγάλο κενό και πόνο……

Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η Δεσποινούλα μας σε λίγο θα συναντήσει Εκείνον, τον Ζωοδότη. Εκείνον που νίκησε τον θάνατον και έδωσε σε όλους μας την ελπίδα, ότι μια μέρα θα είμαστε όλοι μαζί . Θα συναντήσουμε πάλι μια μέρα τους αγαπημένους μας , που έχουμε χάσει.Καλό ταξίδι Δεσποινούλα, πάντα θα είσαι στην καρδιά μας. Το ιλαρό σου πρόσωπο θα μας φωτίζει», έγραψε η διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αγγελική Νικολοπούλου, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας «ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ», αποχαιρετώντας την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages