Σε ποια Ζώδια χτυπά η Τύχη τη πόρτα, μέσα στο Καλοκαίρι του 2016;;; by MagicF’Ariel.. - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σε ποια Ζώδια χτυπά η Τύχη τη πόρτα, μέσα στο Καλοκαίρι του 2016;;; by MagicF’Ariel..

Σε ποια Ζώδια χτυπά η Τύχη τη πόρτα, μέσα στο Καλοκαίρι του 2016;;; by MagicF’Ariel..

Share This


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Μέρες τώρα αναρωτιέμαι τι να σας γράψω, γιατί όπως θα έχετε καταλάβει και οι ίδιοι, κάποιες είναι μαγικές και κάποιες όχι και τόσο.. Και επειδή το ψάχνω και μου αρέσει να επικοινωνώ με τον κόσμο, μια μικρή πανέμορφη Τοξοτίνα, μου έριξε την ιδέα! Στην αρχή σκέφτηκα, είναι λίγο νωρίς για το καλοκαιράκι, αλλά γιατί όχι;; Μέχρι λοιπόν να φτάσω σπίτι, το είχα πάρει απόφαση..

Ας ταξιδέψουμε στο χρόνο μπροστά, όχι δε βιαζόμαστε, αλλά αν έχουμε και μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί, μας έρχεται πιο όμορφα, πιο γλυκά! Αναφέρομαι μόνο στα ζώδια που όντως έχουν μια ελπίδα να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι. Αυτό δε σημαίνει πως και οι λοιποί στο πηγάδι! Θα αναφερθώ στη πορεία και κάποια άλλη μέρα!
Σκέφτηκα να εστιάσω στη Τύχη, που την αποζητούμε κάθε μέρα με λαχτάρα και δεν έρχεται με τίποτα! Λοιπόν, τέρμα οι αρνητικές οι σκέψεις, ότι σκεφτόμαστε αυτό και συμβαίνει.. Μαγικές ενέργειες του σύμπαντος.. Φτάνει.. φτάνει.. έρχεται καλοκαιράκι.. Μια ανάσα είναι και βουαλά..

Και τι σημαίνει Τύχη μες το καλοκαίρι;;; Ένας μεγάλος Έρωτας ή μια τέλεια δουλειά! Ή μπορεί και τα δυο.. Κανείς δε ξέρει..!

Σας εύχομαι τα καλύτερα..

φιλάκια..Δίδυμος
Ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού για εσάς! Συνεπώς λίγη ακόμα υπομονή και έρχεται άμεσα το θέμα! Ιδιαίτερα γοητευτικοί, θα σαγηνέψετε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και θα τους βάλετε να βγάλουν εκείνοι το φίδι από τη τρύπα για εσάς! Μπορεί σήμερα να φαντάζει αδιανόητο, όμως να που όλα θα συμβούν ξαφνικά και ως δια μαγείας.. Να περιμένετε λοιπόν μέσα στον Ιούνη να σας στηρίξουν, να σας βοηθήσουν και να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη σας επιθυμία. Θα έχετε μπόλικο χρόνο για να προετοιμαστείτε και να δώσετε βάση σε λεπτομέρειες.. που παλιά δεν υπήρχε καμία περίπτωση! Προκαλέστε ευκαιρίες, για να επιλέξετε τη καλύτερη! Προς τα τέλη του μήνα, θα κάνετε μια γνωριμία, η οποία μπορεί να προκύψει και ο έρωτας της ζωής σας! Να βγαίνετε έξω να φλερτάρετε, να επικοινωνείτε, γιατί αυτό είναι το δικό σας το φάρμακο!

Καρκίνος
Από τους τυχερούς της παρέας, αφού και ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι ιδανικοί μήνες για εσάς! Ποιος σας πιάνει λοιπόν, υπομονή, μέρες είναι θα περάσουν! Με το που μπαίνει Ιούλης, εσείς έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας, τις ανακοινώνετε και ξεκινάτε να τις κάνετε και πραγματικότητα, με σκοπό βέβαια, να φτιάξει η ζωή σας! Θα είστε συγκεκριμένοι και σαφείς σε οτιδήποτε ζητάτε και το ευχάριστο είναι πως θα σας το δίνουν!  Ο Αύγουστος είναι ένας ερωτικός μήνας, που θα βρείτε το χρόνο να ξανά γνωρίσετε το σύντροφό σας, να τον αγαπήσετε και να νιώσετε επιτέλους αυτό που λέμε.. love birds! Και φυσικά  τελειώνει επεισοδιακά ο μήνας, που ή παντρεύεστε, ή χωρίζετε! Η επιλογή θα είναι όλη δική σας!  Λιοντάρι
Από τα μέσα Ιουλίου και όλο τον Αύγουστο θα είστε στα καλύτερά σας! Πιο ερωτικοί από ποτέ, πιο λαμπεροί και δε ξέρω τι μαγικά θα πράξετε μέχρι τότε, πάντως η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Μπορεί ακόμα και ο σύντροφός σας, να σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο και να σας το δείξει με κάθε τρόπο και να νιώσετε την υπέρμετρη ικανοποίηση! Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για εσάς. Μπορεί να δουλεύετε, μπορεί και όχι, όμως ακόμα και εκεί η τύχη σας χτυπά τη πόρτα! Δηλαδή να σας προκύψει μια νέα εργασία, που θα σας αρέσει κιόλας πολύ και καιρό τώρα αρκετοί τη ψάχνετε.. Δημιουργικοί και χαρωποί να είστε σίγουροι πως το καλοκαίρι θα τελειώσει και εσείς θα είστε με ένα χαμόγελο από εδώ ως το Cape Town! Να εκεί στην Αφρική..

Παρθένος
Ο Ιούνιος και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, να περιμένετε να συμβούν τα καλύτερα! Ταξιδεύετε, φεύγετε μακριά, ανανεώνεστε, θα είναι οι μέρες των διακοπών σας! Ακόμα και εκεί ξεχωρίζετε από τους άλλους, αφού προτιμάτε να πηγαίνετε σε περίοδο που τα πράγματα είναι ήρεμα. Το απολαμβάνετε καλύτερα. Προς τα τέλη Ιουνίου το σύμπαν φέρνει στη πόρτα σας έναν έρωτα. Θα είναι μεγάλος και τρανός; Θα κρατήσει για πάντα; Ή θα ζήσετε ένα τρελό πάθος έτσι ξαφνικά; Επιλογή σας θα είναι γενικώς.. να το ξέρετε και αυτό! Ηρεμείτε τον Ιούλιο και τα ξανά βρίσκετε με τους ανθρώπους σας.. Μόλις γίνει και αυτό.. τότε να προσμένετε και ένα θαύμα..!?

Σκορπιός
Τυχεροί ναι, όμως όχι στον έρωτα! Και πώς είναι το θέμα; Από τα μέσα Ιουλίου και μετά θα πρέπει να πληρώσετε το λογαριασμό. Ζόρικο αυτό, αλλά μόλις τα δώσετε, θα συμβεί κάτι μαγικό και το σύμπαν θα σας τα δώσει πάλι πίσω! Ένα μάθημα ζωής, τύπου όταν κάνετε το σωστό, τότε ξεμπλοκάρουν τα σκοτεινά σημεία που υπάρχουν από εδώ και εκεί και η ελπίδα επιστρέφει επίσης! Ψαχτείτε με τη πάρτη σας, ξεκουραστείτε, ηρεμήστε, σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας, γιατί το θέλετε; Ποιοι είναι οι σύμμαχοι; Ποιοι οι εχθροί;;; Υποπτεύομαι πως ο Κρόνος.. ναι μεν .. αλλά! Δηλαδή αρκετοί εκεί έξω, μυαλό δεν έχετε βάλει ακόμα! Απογειώνεστε επαγγελματικά από τα μέσα Αυγούστου και μετά και ανοίγουν πολλοί δρόμοι μπροστά σας! Ας είστε έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό..Υδροχόος
Κάτι μπορεί να συμβεί εκεί στα μέσα Ιουνίου, αλλά ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα τα παίξετε όλα για όλα και θα σας έρθουν αυτά που επιθυμείτε! Βασικό είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να διώξετε από δίπλα σας εκείνους που σας προκαλούν αρνητική ενέργεια! Στα καλά και στα κακά μαζί, καιρός να το ακολουθήσετε αυτό πιστά από εδώ και πέρα! Θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και ως δια μαγείας θα γίνετε πιο αγαπητοί, πιο ζεστοί, πιο επικοινωνιακοί και ένα επαγγελματικό σχέδιο θα πάρει επιτέλους σάρκα και οστά! It ain’t over till it’s over! Τραγούδι με νόημα!

Ιχθύς
Ο Αύγουστος θα είναι ο τυχερός σας ο μήνας! Τότε θα θυμηθείτε τον έρωτα, τότε θα φλερτάρετε έντονα, τότε θα αγαπήσετε με το ταίρι σας! Αν εξαρχής ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, συνεργαστείτε και ακούσετε και λίγο τη γνώμη του άλλου, τότε θα μπορέσετε από κοινού να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν πολύ! Συνεννοηθείτε, για να περάσετε όμορφα, όπως το ονειρεύεστε κάθε καλοκαίρι. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, απογειώνεστε και νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ! Δηλαδή μπορεί να πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε, ή να κάνετε ένα παιδί, ή απλά να ερωτοτροπήσετε με διάφορες υπάρξεις.. Πού είναι η τύχη;;; Στον έρωτα φυσικά! Είναι το απόλυτο το φάρμακο..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages