Καμπουρέλη: Σύντροφος παρουσιάστριας εμφανιζόταν μπροστά μου χωρίς το εσώρoυχο του - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Καμπουρέλη: Σύντροφος παρουσιάστριας εμφανιζόταν μπροστά μου χωρίς το εσώρoυχο του

Καμπουρέλη: Σύντροφος παρουσιάστριας εμφανιζόταν μπροστά μου χωρίς το εσώρoυχο του

Share This

Το βίντεο με την εξομολόγηση μιας εκ των υπαλλήλων για τη σeξουαλική παρεvόχληση που δέχτηκε από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στάθηκε αφορμή για να αποκαλύψει η Τέτα Καμπουρέλη το δικό της περιστατικό.

«Μου έχει συμβεί και εμένα άπειρες φορές. Η κυρία καλά έκανε και το κατήγγειλε. Η κοπέλα φοβήθηκε μήπως χάσει τη δουλειά της, εγώ επειδή δεν φοβάμαι και επειδή μου συνέβη, και μάλιστα τα τελευταία χρόνια και γνωστής παρουσιάστριας ο σύντροφος – μάλιστα δεν τον παντρεύτηκε ποτέ, ίσως και λόγο του γεγονότος. Έχει ένα φετίx η κυρία, όταν έχει διάφορους συντρόφους να κάνει και το πεντικιούρ του. Είναι στο γυαλί αυτή τη στιγμή. Πάντα ήθελε με όποιον βρίσκεται να του κάνω εγώ τα νύχια. Είναι η ίδια περιποιημένη γυναίκα.

Και κάθε Σάββατο η κυρία Τέτα πήγαινε στο σπίτι κι εκείνος εμφανιζόταν χωρίς το εσώρoυχο, αλλά φορούσε το μπουρνούζι του. Ε, μια δυο, τρεις φορές, δεν μπορούσα κάθε Σάββατο πρωί να πηγαίνω και να βλέπω τα διάφορα πρωί πρωί. Δεν ήμουν και καμιά αχόρταγη εγώ. Εγώ αισθανόμουν άβολα και κάποια στιγμή το είπα γιατί δεν μπορώ κάθε Σάββατο να έρχομαι και να βλέπω αυτή την εικόνα. Και έτσι τελείωσε το θέμα. Ο σύζυγος μου το ήξερε και μου έλεγε ας τον θα τον κανονίσω εγώ. Τελικά το είπα και τελείωσε, έχει αλλάξει σύντροφο, ο προηγούμενος δεν είχε αφήσει γυναίκα για γυναίκα. Από ότι είδα είχε και προσόντα», είπε μέσα από την συχνότητα του Έψιλον όπου εμφανίζεται.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages