Τραγική ειρωνεία! Θυμάστε τον 7χρονο που μεγάλωνε τα μαλλιά του για τα καρκινοπαθή παιδιά; Δείτε τι έπαθε… - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Τραγική ειρωνεία! Θυμάστε τον 7χρονο που μεγάλωνε τα μαλλιά του για τα καρκινοπαθή παιδιά; Δείτε τι έπαθε…

Τραγική ειρωνεία! Θυμάστε τον 7χρονο που μεγάλωνε τα μαλλιά του για τα καρκινοπαθή παιδιά; Δείτε τι έπαθε…

Share This


Ένα 7χρονο αγόρι, που πέρασε δύο χρόνια μεγαλώνοντας τα μαλλιά του με σκοπό να τα δωρίσει σε ασθενείς με καρκίνο, διαγνώστηκε ο ίδιος με επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Vinny Desautels, από τη Καλιφόρνια, Roseville, ήταν χαρούμενος που μεγάλωνε τα ξανθά μαλλιά του για να βοηθήσει κάποιον με καρκίνο, παρά τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά.

Αλλά σε απρόσμενη αλλαγή της μοίρας, σύντομα μετά την εκπλήρωση του σκοπού του, ο Vinny και η οικογένειά του ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο τέταρτου σταδίου.

Οι γιατροί εξακολουθούν να ερευνούν τη μορφή του καρκίνου του αγοριού, όταν ανακάλυψαν όγκους γύρω από το ισχίο του, στο οστό γύρω από το μάτι του και στο δεξί ζυγωματικό.


Ο πατέρας του, ο Jason, πρόσθεσε: “Εκείνο το διάστημα, τον περνούσαν για κoρίτσι, αλλά ο Vinny δεν στεναχωριόταν”.

Η μητέρα του Vinny, η Amanda, έκοψε τα μαλλιά του το Μάρτιο, γράφοντας τότε στο Facebook: “Είμαι τόσο περήφανη που μπορώ να αποκαλώ αυτό το αντράκι γιο μου. Μεγάλωνε τα μαλλιά του τα τελευταία δύο χρόνια και είχα τη τιμή να κόψω εγώ τα μαλλιά του. Τον πείραζαν και τον περνούσαν για κoρίτσι πολλές φορές, αλλά ο ίδιος επέμενε, επειδή ήξερε ότι είναι για καλό σκοπό.”

Πλέον, ο Vinny και οι γονείς του έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές ιατρικές εξετάσεις και μακροχρόνιες διαμονές στο νοσοκομείο.

 

Οι παππούδες του Vinny έστησαν ένα λογαριασμό στο GoFundMe με σκοπό να καλύψουν τα καθημερινά ιατρικά έξοδα του εγγονού τους, γράφοντας: “Ο μονάκριβος εγγονός μας, Vinny Desautels, παλεύει μια μάχη που κανένα παιδί δε θα έπρεπε να μάχεται, ενάντια στο καρκίνο”.
fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages