ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΡΙΚΗ: «Με βίαζε ο πατέρας μου επειδή δεν είχε λεφτά για…» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΡΙΚΗ: «Με βίαζε ο πατέρας μου επειδή δεν είχε λεφτά για…»

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΡΙΚΗ: «Με βίαζε ο πατέρας μου επειδή δεν είχε λεφτά για…»

Share This

Κράτησε το ένοχο μυστικό για σχεδόν 30 χρόνια και πλέον αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα της σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει άλλα θύματα να μιλήσουν.

Η 47χρονη Sylvia Prescott από το Sunderland βασανιζόταν από τον πατέρα της Oliver Garside όταν ήταν έφηβη.

Αποκάλυψε το μυστικό μετά τον θάνατο της γιαγιάς της το 2012. Ήξερε πως είχε έρθει η στιγμή να πληρώσει για τις αμαρτίες του ο 68χρονος πατέρας της.

Ο Oliver Garside καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση τον περασμένο Μάιο και η Sylvia αισθάνεται πως ένα βάρος έχει φύγει από πάνω της.

«Φοβόμουν ότι δεν θα με πιστέψουν. Η κακοποίηση είχε συμβεί πριν από τόσα χρόνια και χρειάστηκε να βρω όση δύναμη είχα για να πάω στις αρχές.

Είμαι όμως τόσο χαρούμενη που το έκανα. Ο πατέρας μου ομολόγησε την ενοχή του και έτσι δεν χρειάστηκε να περάσω και την τραυματική εμπειρία μιας δίκης.

Η δικαιολογία που έδωσε ήταν ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει μια «κοινή». Αηδίασα. Τι υπεράσπιση ήταν αυτή; Νιώθω τελικά ελεύθερη να ζήσω τη ζωή μου. Έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα.

Στην αρχή δεν είχε να κάνει με «παρενόχληση». Με άρπαζε από τα μαλλιά και απαιτούσε να καθαρίσω τα πατώματα και τα πιάτα. Τον φοβόμουν.

Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν ενός και ζούσα με τη γιαγιά μου μέχρι τα 11 μου χρόνια. Τότε ξαφνικά ήθελε να με πάρει και να ζήσω μαζί του.

Δεν φαντάστηκα πόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα μετά την πρώτη φορά που με κακοποίησε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages