Κύπρος: Το ροζ βίντεο, η Τζοβάννα Μπουλιέρη, οι τρεις άνδρες και τα... τατουάζ - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Κύπρος: Το ροζ βίντεο, η Τζοβάννα Μπουλιέρη, οι τρεις άνδρες και τα... τατουάζ

Κύπρος: Το ροζ βίντεο, η Τζοβάννα Μπουλιέρη, οι τρεις άνδρες και τα... τατουάζ

Share This


Το βίντεο διαδίδεται από κινητό σε κινητό.

Άγνωστοι διαδίδουν ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί το μοντέλο από την Ελλάδα - Η πραγματική Τζοβάννα Μπουλιέρη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απάτη σε βάρος της

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο από ένα ερασιτεχνικό «ροζ» φιλμάκι που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό στη Κύπρο με τον τίτλο Τζοβάννα Μπουλιέρη.Η Τζοβάννα Μπουλίερη είναι μοντέλο από την Ελλάδα που το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στη Κύπρο. Η κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο φιλμάκι μαζί με τρεις άνδρες, ωστόσο, δεν έχει καμία ομοιότητα με το μοντέλο αλλά κάποιοι προφανώς για να τη διασύρουν έβαλαν το όνομα της. Οι διάλογοι που ακούγονται είναι στη κυπριακή διάλεκτο ενώ η κοπέλα δεν έχει τα τατουάζ, που έχει η Μπουλιέρη. Όλα δείχνουν ότι το βίντεο έχει γίνει με κρυφή κάμερα και κανείς δεν ξέρει πως το δημιούργησε και άρχισε να το κυκλοφορεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που αποκαλύπτει το θέμα η Μπουλιέρη προτίθεται να απευθυνθεί στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία στο Τμήμα διερεύνησης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages