Γιατί όταν μας κερατώνουν θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Γιατί όταν μας κερατώνουν θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες;

Γιατί όταν μας κερατώνουν θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες;

Share This

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που είτε μαθαίνεις, είτε ανακαλύπτεις ότι ο καλός σου σε έχει κάνει τάρανδο, ακόμη και η μία φορά αρκεί, και διάφορες θολές σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την κακoποίηση του και φυσικά την τιμωρία του.
Kαι λίγο πριν προχωρήσεις στην απόλυτη εξόντωσή του, λες και μπαίνει μέσα σου ο διάολος και θέτεις το εξής βασικό ερώτημα: «Πώς ήταν»; Ναι φίλη μου, έχεις δαιμονιστεί και θέλεις να μάθεις πώς ήταν το σeξ του καλού σου-λέμε τώρα-με εκείνη την άγνωστη, που φυσικά μισείς. Κι όμως, δεν είσαι παράλογη ούτε σχιζοφρενής. Πολλές γυναίκες θέτουν το ίδιο ερώτημα για τους εξής απλούς και βασικούς λόγους.

1. O πρώτος και πολύ βασικός λόγος είναι η προσπάθεια κατανόησης. Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι αν μάθουν τις λεπτομέρειες θα μπορέσουν να κατανοήσουν και την κατάσταση. Και αν κατανοήσουν την κατάσταση, μετά θα μπορέσουν να πάρουν και τη σωστή απόφαση, συνήθως να δικαιολογήσουν την... ατασθαλία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

2. Ο δεύτερος λόγος, είναι η ανάκτηση του ελέγχου. Διότι ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες είμαστε κάπως control freaks, με αποτέλεσμα όταν κάτι ξεφεύγει από την προσοχή μας και φυσικά το πρόγραμμά μας να γινόμαστε κυριολεκτικά έξαλλες. Οπότε, οι συνεχείς ερωτήσεις είναι και ένας τρόπος να πάρεις και πάλι την κατάσταση στα χέρια σου, μιας και τον κάνεις υπόλογο για τις πράξεις του.

Η εμπειρία μίλησε: 13 μεγάλες αλήθειες για το σeξ που θα σου αλλάξουν τη ζωή

3. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και φυσικά το να καταλάβεις αν μπορείς να τον ξαναεμπιστευτείς. Ήδη σε έχει προδώσει μία φορά με αποτέλεσμα να θεωρείς ότι αν σου πει όλες τις λεπτομέρειες, ίσως σε κάνει να τον εμπιστευτείς και πάλι.

4. σημάδια ότι αυτός που γουστάρεις σε δουλεύει «ψιλό γαζί»

Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages