Γιατί έδιωξαν δια παντός, τη γυναίκα αυτή από το γυμναστήριο όπου πήγαινε; (Video&Photos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Γιατί έδιωξαν δια παντός, τη γυναίκα αυτή από το γυμναστήριο όπου πήγαινε; (Video&Photos)

Γιατί έδιωξαν δια παντός, τη γυναίκα αυτή από το γυμναστήριο όπου πήγαινε; (Video&Photos)

Share This

Αναρωτιέστε το λόγο που οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου έδιωξαν την Καναδή αυτή από το γυμναστήριο και μάλιστα δια παντός; Δεν είναι πάντως επειδή έχει τατουάζ…

Η Τζίνα Βέκιο από την Οτάβα του Καναδά, είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι όμορφη, ξανθιά, πηγαίνει γυμναστήριο και διατηρεί το υπέροχο κoρμί της σε φόρμα. Η Τζίνα έχει και άλλο ένα «προσόν» που τραβάει τα βλέμματα επάνω της. Έχει μεγάλο και στητo στήθoς.

vekio1.jpg?itok=CXkOt11U

Όμως πριν λίγες ημέρες το «ατού» αυτό θα αποδεικνυόταν μπούμερανγκ. Η Τζίνα αποφάσισε να κάνει εγγραφή σε ένα μεγάλο γυμναστήριο στην περιοχή της που είχε καλύτερα όργαvα. Πήγε και γράφτηκε λοιπόν. Οι πρώτες ημέρες κύλησαν ήρεμα με την Τζίνα να χύvει ποτάμια ιδρώτα στη γυμναστική.

vekio2.jpg?itok=FuDt1btL

Μια μέρα οι υπεύθυνοι τη σταμάτησαν στην είσοδο και της ανακοίνωσαν πως είναι υποχρεωμένοι να μην της επιτρέψουν να περάσει. Όταν εκείνη ρώτησε να μάθει το λόγο, έμεινε στήλη άλατος από την απάντηση που άκουσε: «Φοράτε στενά μπλουζάκια. Οι υπόλοιποι πελάτες του γυμναστηρίου ταράζονται και δεν μπορούν να γυμναστούν. Κάποιοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για το ντύσιμο σας».

Η Τζίνα διαμαρτυρήθηκε και είπε μάλιστα πως και άλλες γυναίκες στο χώρο φορούν στενά μπλουζάκια, αφού γυμνάζονται. Και η απάντηση που πήρε την… αποστόμωσε: «Ναι αλλά εσείς έχετε μεγάλο στήθoς».

vekio4.jpg?itok=Q8xgIMfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages