Φωτογράφισαν γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της - Δεν περίμεναν όμως ΑΥΤΟ που θα ακολουθούσε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Φωτογράφισαν γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της - Δεν περίμεναν όμως ΑΥΤΟ που θα ακολουθούσε!

Φωτογράφισαν γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της - Δεν περίμεναν όμως ΑΥΤΟ που θα ακολουθούσε!

Share This


Ένας blogger από το Μεξικό, ανέβασε μία φωτογραφία: ένας γιατρός είχε αποκοιμηθεί στο γραφείο του στο νοσοκομείο. Ήταν 3 τα ξημερώματα.
Φαινόταν ξεκάθαρα πως είχε κουραστεί πάρα πολύ. Ο blogger κριτίκαρε πολύ άσχημα τον γιατρό που επειδή “δεν έκανε σωστά τη δουλειά του”.

Αλλά δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον κόσμο. Λίγο αργότερα ένας άλλος γιατρός από το Μεξικό ανέβασε μία φωτογραφία εκείνου να κοιμάται με τη λεζάντα: “Αποκοιμήθηκα και εγώ.”
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 1
Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι γιατροί και οι νοσοκόμοι συχνά δουλεύουν μέχρι και βάρδιες 36 ωρών στα νοσοκομεία και 80 ώρες τη βδομάδα χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 2
Πιστεύουμε πως είναι ανθρώπινο να κουραστούν και να προσπαθήσουν να κοιμηθούν για λίγο όσο και όπου μπορούν. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δουλεύει 24 ώρες συνεχόμενα; Ειδικά όταν η δουλειά είναι τόσο έντονη και σημαντική που μερικά λεπτά ξεκούρασης μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 3
Οι γιατροί από όλο τον κόσμο έχουν δείξει την συμπαράστασή τους ανεβάζοντας δικές τους φωτογραφίες να κοιμούνται την ώρα της βάρδιας τους.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 4
Δεν φαίνεται και πολύ άνετο, αλλά σίγουρα θα είναι χαρούμενοι έστω και με λίγα λεπτά ύπνο.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 5
Μία εγχείρηση μπορεί να κρατήσει περισσότερες από 4 ώρες, χωρίς διαλείμματα και οι γιατροί πρέπει να παραμένουν πολύ συγκεντρωμένοι όλη την ώρα. Στην τελική είναι άνθρωποι, όχι μηχανές!
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 6
Όταν κάποιος δεν έχει κοιμηθεί αρκετά, μπορεί να χάνει εύκολα τη συγκέντρωσή του και να κάνει περισσότερα λάθη, Στον τομέα αυτό όμως, τα λάθη μπορούν να αποβούν μοιραία.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 7
Εμείς πάντως εάν πηγαίναμε στο νοσοκομείο, σίγουρα θα θέλαμε έναν γιατρό που να είναι συγκεντρωμένος και ξεκούραστος, ειδικά εάν επρόκειτο για κάποια σημαντική εγχείρηση.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 8
Έτσι, πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί να δουλεύουν τόσες πολλές ώρες οι γιατροί. Εάν υπήρχαν περισσότεροι γιατροί στο νοσοκομείο, πιθανώς να μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 9
Ίσως αυτός ο blogger να έπρεπε να το σκεφτεί λίγο περισσότερο πριν κρίνει χωρίς να ξέρει. Συχνά, όταν βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου, βλέπουμε πως και εμείς μάλλον το ίδιο θα κάναμε.
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 10
Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους γιατρούς που μένουν ξύπνιοι, παρά τα τρελά τους ωράρια, για να μας φροντίζουν!
fwtografisan mia Giatro na Koimatai sth Vardia ths 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages