Ένα τσίμπημα από κουνούπι τον μετέτρεψε σε... ελέφαντα! Η απίστευτη πάθηση αυτού εδώ του άντρα! (PHOTOS)Μόνο ένα τσίμπημα από κουνούπι ήταν αρκετό για τον εικονιζόμενο άνδρα από τη Νότια Αμερική να μολυνθεί με μια από τις πιο τρομακτικές τροπικές ασθένειες.

Ο Raimundo εμφάνισε Lymphatic filariasis, όπως είναι η επιστημονική ονομασία της ελεφαντίασης, όταν τσιμπήθηκε από κουνούπι πριν από 20 χρόνια.Έκτοτε ο άνδρας δίνει άνιση μάχη με την ασθένεια, η οποία πλήττει το λεμφικό σύστημα, παρακολουθώντας το αριστερό του πόδι να πρήζεται, να θυμίζει πόδι ελέφαντα και να παραλύει και η περιπέτειά του προβλήθηκε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής River Monsters στο Animal Planet.

Η κλινική στην οποία ο Raimundo υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να περιορίσει σημαντικά το πρήξιμο στο πόδι του αν και έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει.

Έχει μολυνθεί με μια από τις πιο τρομακτικές ασθένειες …μετατρέπεται σε ελέφαντα

Αν κάποιος μολυνθεί είναι δυνατόν οι γιατροί, με ειδική αγωγή, να διώξουν τα παράσιτα από το σώμα του. Αλλά σε περιπτώσεις όπως του Raimundo, που δεν αναζήτησε άμεσα θεραπεία, η μάχη μπορεί να έχει πολυετή διάρκεια.


Ένα τσίμπημα από κουνούπι τον μετέτρεψε σε... ελέφαντα! Η απίστευτη πάθηση αυτού εδώ του άντρα! (PHOTOS) Ένα τσίμπημα από κουνούπι τον μετέτρεψε σε... ελέφαντα! Η απίστευτη πάθηση αυτού εδώ του άντρα! (PHOTOS) Reviewed by pistepseto.net on 10:56:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια