Απίστευτο: Ληστές μπούκαραν σε σπίτι ιερέα στην Αττική και βρήκαν... λαβράκι! Δεν φαντάζεστε τι εντόπισαν εντός της οικίας! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Απίστευτο: Ληστές μπούκαραν σε σπίτι ιερέα στην Αττική και βρήκαν... λαβράκι! Δεν φαντάζεστε τι εντόπισαν εντός της οικίας!

Απίστευτο: Ληστές μπούκαραν σε σπίτι ιερέα στην Αττική και βρήκαν... λαβράκι! Δεν φαντάζεστε τι εντόπισαν εντός της οικίας!

Share This


Στο χρονικό αυτό διάστημα βρήκαν την ευκαιρία οι άγνωστοι δράστες να εισβάλουν στο διαμέρισμά του αφού παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα και αφού έκαναν το σπίτι άνω – κάτω, βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του ιερωμένου μπροστά σε έναν πραγματικά αμύθητο θησαυρό!


Περίπου μισό εκατομμύριο σε μετρητά – ευρώ και δολάρια – πλήθος χρυσών και ασημένιων νομισμάτων, διαμαντένιων και χρυσών δαχτυλιδιών αλλά και μεγάλο αριθμό άλλων χρυσών κοσμημάτων βρίσκονταν σε μια ειδική κρύπτη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο ιερωμένος υποστήριξε ότι τα διάφορα χρυσαφικά προορίζονταν για δημοπρασία ώστε να επιτευχθεί η τελειοποίηση κτισμάτων του μοναστηριού ενώ τα χρήματα για να βοηθήσουν στη διαβίωση των μοναχών που ζουν εκεί!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι κάλλιστα η διάρρηξη αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως η κλοπή της χρονιάς, ίσως και σε ολόκληρη την ανατολική Αττική, αφού η συνολική αξία των κλοπιμαίων (μαζί με τα μετρητά) ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages