ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην εξαφάνιση της μικρής Μαρίας!! Η μαμά μου με…. - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην εξαφάνιση της μικρής Μαρίας!! Η μαμά μου με….

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην εξαφάνιση της μικρής Μαρίας!! Η μαμά μου με….

Share This


Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία θα παραμείνει και σήμερα η μικρή Μαρία.

Το 3,5 ετών κoριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και συνεχώς στο πλευρό του είναι η θεία του, ωστόσο ζητάει συνεχώς τη μητέρα της.

Από την πρώτη στιγμή, την παρακολουθούν παιδοψυχίατρος και παιδοψυχολόγος και προσπαθούν να την κάνουν να νοιώσει ασφαλής.

Χωρίς να την πιέζουν συζητούν μαζί της σε μια προσπάθεια η μικρή να τους πει τι συνέβη τις 18 ώρες της περιπλάνησής της.

Οι πρώτες κουβέντες της Μαρίας στον ψυχολόγο της Αστυνομίας φέρεται να ανατρέπουν τα πάντα, ειδικά όσον αφορά το σενάριο της απαγωγής: «Με άφησε η μαμά μου στο δάσος. Πήγα να δω κάτι σκυλάκια και χάθηκα. Το βράδυ έμεινα έξω. Άκουγα σκυλάκια που γάβγιζαν. Φοβόμουν, κρύωνα και πεινούσα. Κοιμήθηκα στα χόρτα».

Τι είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων στο STAR για την κατάστασή της

«Η κατάστασή της είναι καλή και δεν της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή» δήλωσε στο STAR ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, Μανώλης Παπασάββας.

Ο κ. Παπασάββας επιβεβαίωσε ότι η μικρή Μαρία δεν έχει κακοποιηθεί ενώ τόνισε πως όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν τρομαγμένη ωστόσο «σήμερα η κατάστασή της είναι καλύτερη, είναι πιο ευδιάθετο το κoριτσάκι και έπαιξε και με άλλα παιδάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages