Στην αστυνομία η οικογένεια Παντελίδη για τις φωτογραφίες από την λέσχη! Τραγική φιγούρα η μητέρα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Στην αστυνομία η οικογένεια Παντελίδη για τις φωτογραφίες από την λέσχη! Τραγική φιγούρα η μητέρα

Στην αστυνομία η οικογένεια Παντελίδη για τις φωτογραφίες από την λέσχη! Τραγική φιγούρα η μητέρα

Share This

Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Παντελή Παντελίδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν ερωτηματικά.

Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα πριν το τραγικό δυστύχημα; Ποιοι ευθύνονται που ο Παντελής Παντελίδης έπιασε το τιμόνι του τζιπ;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και εξήγησε τι περιμένουν από τις Αρχές και ποιες είναι οι  ενστάσεις τους.

«Περιμένει από τις Αρχές να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή, να αξιοποιήσουν σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους αναζήτησης της αλήθειας, να αναζητήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά μέσα και να μην αρκεστούν σε δύο καταθέσεις, οι οποίες πιθανότατα εμπεριέχουν υποκειμενισμό και σκοπιμότητες. Είναι καταγεγραμμένο διεθνώς ότι ισχυρή πλειοψηφία υπαιτίων προσπαθούν, από την πρώτη στιγμή, να αποσείσουν τις ευθύνες τους. Συνεπώς, όποιες κι αν είναι οι καταθέσεις των συνεπιβαινουσών, οι οποίες προφανώς έλκουν συμφέροντα από την έκβαση της έρευνας, πρέπει να αξιολογηθούν σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία και να μη θεωρηθούν θέσφατο» και πρόσθεσε: «Εσείς φέρνετε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο· φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο συνεπιβαίνουσες να κάθονται δίπλα στον Παντελή, στο τραπέζι που παίζει χαρτιά τη μοιραία νύχτα. Εάν αληθεύει το ότι και οι δύο κατέθεσαν ότι δεν γνώριζαν εάν ήπιε ο Παντελής, επειδή αυτές κάθονταν μαζί σε άλλον χώρο της οικίας, ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες; Εχουν λοιπόν ή όχι σκοπιμότητες οι καταθέσεις τους;»

Την ίδια στιγμή η μητέρα του Παντελή Παντελίδη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια  της και να είναι ψύχραιμη απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν! Δεν θέλει να δείξει την οργή της σε όλα αυτά που γίνονται και περιμένει να μαθευτεί η αλήθεια, μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού της. Αυτό λέει και ξαναλέει σε όλους! «Μόνο με την αλήθεια θα ηρεμήσει το παιδί μου…». Οι φωτογραφίες αυτές καταλαβαίνετε πως έσκασαν σαν βόμβα στο σπίτι του καλλιτέχνη.. Η μητέρα του έχει χάσει τον ύπνο της, αφού τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages