Αυτά είναι τα δυο ροτβάιλερ που επιτέθηκαν στον άτυχο 5χρονο και δίνονται για υιοθεσία - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτά είναι τα δυο ροτβάιλερ που επιτέθηκαν στον άτυχο 5χρονο και δίνονται για υιοθεσία

Αυτά είναι τα δυο ροτβάιλερ που επιτέθηκαν στον άτυχο 5χρονο και δίνονται για υιοθεσία

Share This


Τα δυο ροτβάιλερ τα οποία κατηγόρησε ως υπεύθυνα ο ιδιοκτήτης τους για το θάνατο του 5χρονου πρόκειται να δοθούν για υιοθεσία από το Δήμο Κοζάνης. Αυτά είναι τα συνοδευτικά κείμενα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος για τα δυο σκυλιά.

Τo εικονιζόμενο  αρσενικό ροτβάιλερ, γεννήθηκε το Μάρτιο 2012 και βρίσκεται στο καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης. Έχει χαρακτηριστεί ως επιθετικό από την ειδική επιστημονική επιτροπή του Δήμου.  Δίνεται για υιοθεσία, στειρωμένο και εμβολιασμένο. Το συγκεκριμένο σκυλί υποδείχθηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη του ως υπαίτιο θανάσιμης επίθεσης ανήλικου αγοριού. Αρ.microchip: 990000000430396 (Έκτορας)

Τo εικονιζόμενο  αρσενικό ροτβάιλερ, γεννήθηκε το Μάρτιο 2012 και  βρίσκεται στο καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης. Έχει χαρακτηριστεί ως επιθετικό από την ειδική επιστημονική επιτροπή του Δήμου.  Δίνεται για υιοθεσία, στειρωμένο και εμβολιασμένο. Το συγκεκριμένο σκυλί υποδείχθηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη του ως υπαίτιο θανάσιμης επίθεσης ανήλικου αγοριού. Αρ. microchip: 990000000430397 (Δίας)

Πηγή: Kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages