Ανατριχίλα: Τα σπαρακτικά λόγια της μάνας του μικρού Γιώργου από την Πάτρα! "Όσοι θέλετε προσευχηθείτε για το παλικάρι μου..." - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ανατριχίλα: Τα σπαρακτικά λόγια της μάνας του μικρού Γιώργου από την Πάτρα! "Όσοι θέλετε προσευχηθείτε για το παλικάρι μου..."

Ανατριχίλα: Τα σπαρακτικά λόγια της μάνας του μικρού Γιώργου από την Πάτρα! "Όσοι θέλετε προσευχηθείτε για το παλικάρι μου..."

Share This


Τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του δίνει τις τελευταίες μέρες ο 17χρονος Γιώργος Νταγιούκλας.
Ο νεαρός από την Πάτρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου μετά από ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ακρωτηρίου!Σύμφωνα με το τοπικό tempo24.gr, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το ένα αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι, ενώ το δεύτερο και πιο σοβαρό αρχίζει και υποχωρεί! Την Τρίτη, θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν και να διαπιστώσουν έτσι αν υπάρχει άλλη ζημιά.Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών, οι συγγενείς και οι φίλοι του. Όλοι έχουν πλημμυρίσει το Facebook με μηνύματα συμπαράστασης στον ανήλικο μαθητή ενώ η μητέρα του κατάφερε να συγκινήσει με όσα του έγραψε.

"Η κατάσταση του Γιώργου παραμένει σταθερή, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ζω από όλους εσάς. Να ξέρετε μόλις μπαίνω μέσα του λέω ό,τι μου γράφετε, του λέω ποιοι είναι έξω, θέλω να με ακούσει, δεν μπορεί να μην με ακούσει. Όσοι θέλετε ανάψτε ένα κερί σε μια εκκλησία προσευχηθείτε το παλικάρι μου παλεύει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages