15 Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

15 Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα

15 Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα

Share This


Ο σκύλος είναι το μόνο πλάσμα στον κόσμο που σας αγαπάει περισσότερο από ότι αγαπάει τον εαυτό του.

Είναι πιστός από τη στιγμή που γεννιέται. Ένα κουταβάκι γεννιέται με κλειστά τα μάτια, αλλά από εκείνη ακόμα τη στιγμή σας δίνει την πλήρη εμπιστοσύνη του.

Οι σκύλοι είναι τα πιο ειλικρινή και ευαίσθητα ζώα. Αν ο σκύλος σας νιώθει ότι είστε πολύ απασχολημένοι κάποια στιγμή, θα περάσει ώρες περιμένοντας υπομονετικά για να τραβήξει την προσοχή σας.

Όταν βλέπει ότι είστε αναστατωμένοι, ακουμπάει γλυκά το κεφάλι του στα πόδια σας σαν να ρωτάει «Τι έχεις; Σε στεναχώρησε κάποιος; Πάμε μια βόλτα και όλα θα πάνε καλύτερα!»

Ο 4χρονος Julian Becker και ο Max, ο 5χρονος σκύλος του, μεγάλωσαν μαζί. Η μητέρα του Julian τους βγάζει καθημερινά φωτογραφίες για να τις στείλει στον άντρα της ο οποίος υπηρετεί στον αμερικανικό στρατό.Ο John Unger κρατάει αγκαλιά τον πιστό του σκύλο, Schoep. Μόνο το νερό μπορεί να ανακουφίσει τον 19χρονο σκύλο ο οποίος έχει αρθριτικά, έτσι ο John τον πηγαίνει κάθε μέρα στην λίμνη.Ο σκύλος ενός νεκρού στρατιώτη είναι ξαπλωμένος δίπλα στο φέρετρο του στην κηδεία του, στο Rockford της Iowa, στις 19 Αυγούστου του 2011.Η Iselin Rose Borch επέζησε το 2011 από το μακελειό που προκάλεσε το 2011 ο Anders Breivik σε μια κατασκήνωση νέων στο Ut?ya της Νορβηγίας. «Δυσκολευόμουν πολύ να κοιμηθώ. Φοβόμουν το σκοτάδι και υπέφερα από τρομακτικούς εφιάλτες. Η μαμά μου κι εγώ αποφασίσαμε ότι ένας σκύλος ίσως να με βοηθούσε, έτσι πήρα την Athene. Τώρα κοιμάται πάνω στο στομάχι μου κάθε βράδυ.»Ο Oscar και η ιδιοκτήτρια του, η δημοσιογράφος Joanne Lefson, λατρεύουν τα ταξίδια. Έχουν πάει μαζί σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.Κάθε μέρα, ο 2χρονος Beau και ο Theo, το κουταβάκι του, κοιμούνται μαζί και η μαμά τους τραβάει φωτογραφία.Ειδικά εκπαιδευμένα κουταβάκια θεραπείας βοηθούν τους μικρούς ασθενείς να κατακτήσουν τους φόβους τους σε μία οδοντιατρική κλινική στις ΗΠΑ.Αποχαιρετώντας έναν φίλο. Ένας σκύλος που πεθαίνει και ο ιδιοκτήτης του.Ταξιδιώτες στην Κωνσταντινούπολη.Ο Boo το Πομεράνιαν μοιάζει με αρκουδάκι και έχει εκατομμύρια θαυμαστές στο Facebook.Έχει πλάκα να έχεις έναν φίλο που χαλάει κάθε φωτογραφία.Με ποιον θα περάσετε τα δύσκολα και τα εύκολα;Αυτός που εμπιστευόμαστε.«Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.»«Ας κάνουμε χαζομάρες μαζί.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages