Βλέπεις πορvό για πάνω από 20 ώρες την εβδομάδα; Ωραία, δες πως θα βγάλεις πολλά λεφτά από αυτό! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Βλέπεις πορvό για πάνω από 20 ώρες την εβδομάδα; Ωραία, δες πως θα βγάλεις πολλά λεφτά από αυτό!

Βλέπεις πορvό για πάνω από 20 ώρες την εβδομάδα; Ωραία, δες πως θα βγάλεις πολλά λεφτά από αυτό!

Share This


Ένα μπαρ στη Δανία αναζητά κάποιον για να κάνει μια δουλειά διαφορετική απ' τις συνηθισμένες.
Το μπαρ δεν θέλει μπάρμαν,σερβιτόρο ή άνθρωπο για την υποδοχή, αλλά κάποιον που θα βλέπει πορvό για 20 ώρες την εβδομάδα.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Το μπαρ Hornsleth Bar στη Δανία ζητά να προσλάβει άτομο το οποίο θα βλέπει ταινίες Eρωτικού περιεχομένου και θα πληρώνεται. Ο μισθός του θα είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ το μπαρ θα του παρέχει υπολογιστή, ένα «βουνό» με DVD, λίστα με Eρωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες, καθώς και γραφείο για να κάνει τη δουλειά του.

Οι υπεύθυνοι του μπαρ αναφέρουν πως δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη εικόνα  αναφορικά με τον νέο τους εργαζόμενο, ωστόσο ψάχνουν για κάποιος «ανοιχτόμυαλο και έμπειρο». Όπως ενημερώνουν, χιλιάδες έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία τους είτε μέσα από το Facebook  είτε μέσω email.

Όσο για το λόγο που ψάχνουν κάποιο να κάνει αυτή τη δουλειά τον εξήγησαν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι:

«Θέλουμε να έχουμε ήχους από τον κόσμο του πορvό στο μαγαζί. Δεν θέλουμε να ακούμε μια μόνο γυναίκα να ουρλιάζει, γι' αυτό κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα», αναφέρουν και προσθέτουν πως το άτομο που θα αναλάβει τη θέση θα αποκαλείται «Pοrn Jey» ή  PJ κατά αναλογία του DJ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages