Την έστησαν στον τοίχο: Το «Πρωινό» ξέσκισε την Πέγκυ Ζήνα! (VIDEO) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Την έστησαν στον τοίχο: Το «Πρωινό» ξέσκισε την Πέγκυ Ζήνα! (VIDEO)

Την έστησαν στον τοίχο: Το «Πρωινό» ξέσκισε την Πέγκυ Ζήνα! (VIDEO)

Share This


Την έστησαν στον τοίχο. Κάθε άλλο παρά κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια που έγιναν στο «Πρωινό» για την Πέγκυ Ζήνα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τη χαρακτήρισαν «οπισθοδρομική» και «σκληρή».
Σχολιάζοντας την ένταση που ξέσπασε ανάμεσα στην Ζήνα και στον Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή την 22χρονη διαγωνιζόμενη από τη Σερβία, Αλεξάνδρα Τζόκοβιτς (Δείτε εδώ τι έχει γίνει), η ομάδα του «Πρωινού» ξέσπασε.

Τα πυρά που εκτοξεύθηκαν εναντίον της Πέγκυς δεν είχαν τελειωμό. ««Είναι άδικη η Πέγκυ Ζήνα. Να σας θυμίσω την Καλομοίρα; Φανταστείτε να μην είχε πάει τότε στο Fame Story;», είπε φανερά ενοχλημένος ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη πήρε τον λόγο λέγοντας στον ίδιο τόνο πως «το βλέπει σα να είναι τιμή να ξέρουν τα ελληνικά. (…) Επειδή ήταν πολύ υποτονική στα προηγούμενα επεισόδια, αισθάνθηκε ότι έπρεπε κάτι να πει». Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Άρης Καβατζίκης πέταξε και εκείνος τα καρφάκια του στην τραγουδίστρια αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μου κάνει εντύπωση εν έτη 2016 με όλο αυτό που ζούμε και την παγκοσμιοποίηση, υπάρχει αυτό το κόλλημα. Τα μισά που πάνε σε αυτά τα shows τραγουδούν αγγλόφωνο στίχο. Δεν κατάλαβα γιατί δεν άφησε τον Θοδωρή να μιλήσει αγγλικά». Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε με τη σειρά της η Σάσα Σταμάτη, με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο της και θα μείνετε άφωνοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages