ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι φήμες για τον «Μανωλάκη»- Τα ναρκωτικά και ο… θάνατος! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι φήμες για τον «Μανωλάκη»- Τα ναρκωτικά και ο… θάνατος!

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι φήμες για τον «Μανωλάκη»- Τα ναρκωτικά και ο… θάνατος!

Share This


Ο Μανωλάκης υπήρξε ένας από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες του «Καφέ της Χαράς».

Έχοντας περάσει χρόνια από τότε που το μικρό αγόρι κέρδιζε το κοινό ως ο γιος του Χάρη Ρώμα, ο Πάρης Σκαρτσιόλας συνεχίζει τα βήματά του στην υποκριτική, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» μιλώντας για την μετά «Καφέ της Χαράς» εποχή, ξεσπάει για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει από χρήση ναρκωτικών, αλλά και ότι υπήρξε ανιψιός του Χάρη Ρώμα.

«Όχι, δεν ισχύει, δεν έχω συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα. Αν σου πω τι έχω διαβάσει για μένα, έχω μάθει πράγματα που δεν ήξερα ποτέ… Πάρα πολλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μέσα από το διαδίκτυο κυκλοφόρησε ότι είχες μπλέξει με ναρκωτικά…

«Ναι, ναι.»

Βρισκόσουν σε μια κατάσταση άθλια, ότι ήσουν ετοιμοθάνατοι και το χειρότερο που κυκλοφόρησε ήταν ότι πέθανες από ναρκωτικά.

«Ναι, φοβερά πράγματα. Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και θα σου κολλήσει και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά.»

Από ποια αιτία π αφορμή θεωρείς ότι ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία;

«Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το ποιος θα ήθελε να μου κάνει κακό. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι της εποχής. Το έχουν κάνει σε πάρα πολύ κόσμο, ήταν παγκόσμια μόδα εκείνης της εποχής. Πέρα από Έλληνες ηθοποιούς, στο εξωτερικό, όπως ο Τζόνι Ντεπ, έπαθε το ίδιο πράγμα που έπαθα κι εγώ, μιλάμε για μεγάλους ηθοποιούς. «Σκότωναν» έτσι ανθρώπους.’

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, αναρωτήθηκες γιατί να το κάνουν αυτό σ’ εσένα;

«Δεν το έκαναν μόνο σ’ εμένα στην Ελλάδα, υπήρχαν κι άλλοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages