Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα: «Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά και με παράτησαν!» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα: «Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά και με παράτησαν!»

Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα: «Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά και με παράτησαν!»

Share This


Έχει κάνει σχεδόν τα πάντα! Τα τελευταία χρόνια όμως είναι κολλημένος με το μεγάλο του πάθος, την μαγειρική!
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε πρόσφατη συνέντευξη του άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα πάντα…

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά και την οικογένεια του… Συγκλονιστική ιστορία!

skarmoutsos

Στην Αμερική έμπλεξες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ;
«Είχα μπλέξει ήδη από την Αθήνα. Στην Αμερική, όμως, ξέφυγα. Πήγα να σπουδάσω Οικονομικά και κατέληξα μάγειρας.  Η ζωή μου ήταν: διάβασμα, δουλειά, ποτά και τσιγάρα. Γενικά την δεκαετία του 80′ ψαχνόμασταν πολύ. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα και ύστερα έβγαινα και έκανα καταχρήσεις. Έφυγαν τουλάχιστον τέσσερις φιλοι μου από την ηρωίνη. Για τη δική μου ζωή δεν φοβήθηκα ποτέ.»
Πότε «καθάρισες» τελείως; 
«Στα 28 μου είπα «τέλος,ξεκόβω απ’όλα». Είχα χάσει την αυτοεκτίμηση μου. Άρχισα να μην πιστεύω στον εαυτό μου, ένιωθα ότι δεν κάνω κουμάντο στη ζωή μου. Δεν δημιουργούσα, δεν απολάμβανα. Απλώς ανέπνεα. Οπότε μπήκα σε πρόγραμμα απεξάρτησης στην Αμερική. Δεν μπορείς να κόψεις ναρκωτικά και αλκοόλ.», τόνισε στο down town.
Ήξερας οι γονείς σου για τον εθισμό σου; 
«Ήξερας από την πρώτη στιγμή τα πάντα. Στην αρχή προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Όταν κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι, με παράτησαν! Έκαναν δηλαδή τις προσπάθειες τους και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε για εμένα δρόμος επιστροφής. Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν τοξικομανής. Ακόμη και όταν βγήκα στην τηλεόραση, δεν με ενδιέφερε να με πουν αλήτη. Μου έλεγαν οι άνθρωποι των καναλιών «μην πεις για τα ναρκωτικά,θα καταστραφείς». Ήθελα όμως να σπάσω τα στεγανά. Άρχισα ουσιαστικά να ζω ξανά στα 30 μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages